Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P30 Pro Vs Mate 20 Pro σε Video

Huawei P30 Pro Vs Mate 20 Pro σε Video

απο Kostas Gliatiotis

Επιστρέψαμε από το Παρίσι με το νέο P30 Pro της Huawei στα χέρια μας, και μέχρι την δημοσίευση του αναλυτικού Review μας, ετοιμάσαμε ένα μικρό βίντεο, όπου “συγκρίνουμε” το νέο Smartphone με το επίσης κορυφαίο Mate 20 Pro.

Οι δύο συσκευές είναι ταυτόχρονα όμοιες αλλά και αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους, με το P30 Pro να έρχεται με ένα σύνολο από σαφως καλύτερες επιδόσεις στον τομέα της φωτογραφίας, αλλά και το Mate 20 Pro να διατηρεί τον διαφορετικό σχεδιασμό του και την υψηλότερης ανάλυσης οθόνη του.

Στο βίντεο αναλύουμε τις σημαντικότερες από αυτές τις διαφορές, και το ποιες από αυτές είναι άμεσα ορατές σε καθημερινή χρήση, μαζί με μια “περιληπτική” αναφορά στα κυριότερα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάθε συσκευής. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και το αναλυτικό Review του P30 Pro, αλλά και ακόμα ένα συγκριτικό με τον … ανταγωνισμό του, στον τομεα της φωτογραφίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights