Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei : Περισσότερα Foldable Smartphones μέχρι το 2021
mate x

Huawei : Περισσότερα Foldable Smartphones μέχρι το 2021

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, ο Richard Yu, διευθύνων σύμβουλος της Huawei, έδωσε μερικές επιπλέον πληροφορίες για το πως βλέπει το μέλλον των αναδιπλούμενων συσκευών της εταιρείας .

Σύμφωνα με τον ίδιο, το προφανές “πρόβλημα” της νέας αυτής τεχνολογίας, είναι το αυξημένο κόστος σε αρχικό στάδιο, που είναι και ο λόγος για τον οποίο το Mate X θα πλησιάζει τα 2.000 ευρώ όταν γίνει διαθέσιμο στην αγορά. Ο ίδιος ο κύριος Yu, πιστεύει ότι σταδιακά, και όσο αυξάνονται οι πωλήσεις των Smartphones με εύκαμπτη οθόνη, η τιμή αυτή θα μειωθεί σημαντικά, και κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα χρόνια, θα φτάσουμε στο σημείο να πωλούνται και σημαντικά κάτω από τα 1.000 ευρώ.

Ο ίδιος μάλιστα προχώρησε και σε μια πρόβλεψη, με βάση την οποία, σχεδόν τα μισά Smartphones της εταιρείας από το 2021 και μετά, θα έρχονται με αναδιπλούμενη οθόνη. Παρόλα αυτά, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αναγνωρίζει ότι υπάρχει ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού που είτε δεν είναι έτοιμο, είτε δεν θέλει να χρησιμοποιήσει συσκευές αυτού του είδους. Για αυτόν τον λόγο, η Huawei θα διατηρήσει προφανώς και τις παραδοσιακές συσκευές με… κανονική οθόνη, ενώ για τα επόμενα χρόνια τουλάχιστον, θα κατασκευάζει και κορυφαία Smartphones χωρίς εύκαμπτη οθόνη, σε κατηγορίες τιμής σαν και αυτή του P30 Pro και του επόμενου Mate 30.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights