Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Το νέο Motorola G7 Play επίσημα στη χώρα μας (και στα χέρια μας!)

Το νέο Motorola G7 Play επίσημα στη χώρα μας (και στα χέρια μας!)

απο Kostas Gliatiotis

Πριν μερικές ώρες, σε μια ειδική εκδήλωση που έγινε για εκπροσώπους τεχνικών μέσων, η Motorola Hellas ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη της διάθεσης της σειράς G7 για την Ελληνική αγορά. Σε αυτές περιλαμβάνονται συνολικά τέσσερα μοντέλα, το καθένα με τις δικές του δυνατότητες.

Μαζί με την έναρξη των πωλήσεων, η εταιρεία μας παραχώρησε για δοκιμή, αρχικά δύο από τις νέες συσκευές, το Moto G7 Play και το Moto G7 Power. Το G7 Play, είναι η οικονομικότερη από τις τέσσερις νέες συσκευές, και την “τετράδα” συμπληρώνουν το G7 και το G7 Plus, που αποτελεί και την καλύτερη με διαφορά πρόταση της Motorola για την Ελληνική αγορά.

Επανερχόμενοι στο G7 Play, και μέχρι να είναι έτοιμο πολύ σύντομα το αναλυτικό review του, ετοιμάσαμε ένα μικρό βίντεο για την πρώτη μας γνωριμία μαζί του. Το Smartphone έρχεται στα καταστήματα στην ιδιαίτερα χαμηλή τιμή των 159 ευρώ, με αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο Snapdragon 632 επεξεργαστής στο εσωτερικό του είναι απόλυτα ικανός να καλύψεις τις απαιτήσεις που θα έχει κάποιος σε αυτά τα χρήματα, η μπαταρία των 3.000 mAh είναι αρκετά μεγάλη σε χωρητικότητα, ενώ υπάρχει και αισθητήρας αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του G7 Play.

Μέχρι λοιπόν να είναι έτοιμο το αναλυτικό Review μας, το βίντεο αυτό περιγράφει τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας πρότασης της Motorola.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights