Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Canon «Capture the Future»: Μια μοναδική εκδήλωση με καταξιωμένους φωτογράφους

Canon «Capture the Future»: Μια μοναδική εκδήλωση με καταξιωμένους φωτογράφους

απο John Leondaris

Την εκδήλωση «Capture the Future» διοργανώνει η Canon Ελλάδας στις 3 Απριλίου στις 16.30 στον πολυχώρο «Αθηναΐς», που αναμένεται να αποτελέσει μία μοναδική ευκαιρία για τους επαγγελματίες της ψηφιακής απεικόνισης και τους λάτρεις της φωτογραφίας να γνωρίσουν από κοντά την πλήρη γκάμα προϊόντων της εταιρείας, με ιδιαίτερη έμφαση στις στο νέο, καινοτομικό EOS R System που αποτελείται από τις μηχανές πλήρους καρέ EOS R και EOS RP, αλλά και το αντίστοιχο σύστημα προηγμένων φακών, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτή την καινούρια οικογένεια EOS.

Οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν σχετικά με τις δυνατότητες και τα οφέλη του νέου εκτεταμένου χαρτοφυλακίου της Canon, που καλύπτει με ολοκληρωμένο τρόπο όλο το φάσμα του ψηφιακού workflow, από τη λήψη μέχρι και την εκτύπωση. Παράλληλα, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν τέσσερις ξεχωριστές παρουσιάσεις:

– Ο διακεκριμένος φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, θα ξεδιπλώσει το εντυπωσιακό του έργο στον τομέα της αεροφωτογραφίας.

– Ο Canon Photographer Γιώργος Τσάφος, θα παρουσιάσει την αποστολή του στην Αδριανούπολη για την ετήσια γιορτή της Άνοιξης «Φωτογραφίζοντας το Hidirellez».

– Ο φωτογράφος Γιώργος Μασχαλίδης θα παρουσιάσει την πρώτη του εμπειρία και τις απίθανες δυνατότητες της νέας EOS RP.

– Ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος και Canon Ambassador Sanjay Jogia, με 30 βραβεία SWPP και 31 WPPI, θα μιλήσει για τη συναισθηματική διάσταση της φωτογραφίας, αλλά και τις νεότερες δυνατότητες της τεχνολογίας για τον επαγγελματία φωτογράφο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights