Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Πολλαπλές διακρίσεις για τη Threenitas στα Loyalty Awards 2019

Πολλαπλές διακρίσεις για τη Threenitas στα Loyalty Awards 2019

απο Kostas Gliatiotis

Πέντε σημαντικές διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στο ενεργητικό της Threenitas, εταιρείας με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων για ψηφιακά μέσα και εξειδίκευση στην ανάπτυξη mobile εφαρμογών και συστημάτων loyalty, στο πλαίσιο των φετινών Loyalty  Awards 2019.

Συγκεκριμένα, η Threenitas, σε συνεργασία με την καπνοβιομηχανία Παπαστράτος,  κατέκτησε  για τη δημιουργία και τη λειτουργία της B2B2C loyalty πλατφόρμας OPEN PAPASTRATOS, 4  χρυσά βραβεία  στις  κατηγορίες  Best in Loyalty & Engagement, Best B2B Initiative, Best Use of CRM και Best Promo CampaignContest και το χάλκινο στην κατηγορία Best Use of Business Analytics & Customer Insights.

Το OPEN PAPASTRATOS  είναι η μοναδική loyalty πλατφόρμα B2B2C που λειτουργεί στην Ελληνική αγορά και απευθύνεται στο χώρο της μικρής λιανικής. Υποστηρίζει εγγενώς δραστηριότητες τύπου games, tasks & quizzes, επιβράβευση ενεργειών με χρήση point system, εξαργύρωση πόντων μέσω καταλόγου δώρων και διαθέτει μηχανισμούς user profiling. Οι λειτουργίες αυτές είναι βασικά συστατικά για τα καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία και πρακτικές που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν, προκειμένου να γίνουν οι λιανοπωλητές-συνεργάτες  ακόμα πιο δυναμικοί και αποτελεσματικοί στην προώθηση των προϊόντων IQOS της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος.

Με τις βραβεύσεις αυτές επιβεβαιώνεται ότι η πλατφόρμα OPEN PAPASTRATOS αποτελεί ένα άριστο πρόγραμμα επιβράβευσης πιστότητας και δημιουργίας δεσμών με τον πελάτη (engagement), που έδωσε αξία και προνομία στους πελάτες, δημιουργώντας παράλληλα τις προϋποθέσεις για ξεχωριστή́ αγοραστική́ εμπειρία (customer experience). H πλατφόρμα αξιοποιεί κατάλληλα την τεχνολογία του CRM, μέσω της οποίας κατέστη δυνατή́ η διατήρηση και η ενεργοποίηση των πελατών, με segmentation ή 1:1 πρακτικές (personalization), με υλοποίηση προγραμμάτων επιστροφής αξίας και προσφοράς σχετικών ή καλύτερων προϊόντων στους πελάτες. Τέλος αποτελεί βάση για την εκτέλεση προωθητικών καμπανιών και διαγωνισμών, με στόχο την κινητοποίηση των πελατών (call to action) και την προσέλκυση του ενδιαφέροντος του αγοραστικού κοινού.

Αναφερόμενος στις νέες αυτές διακρίσεις, ο  Παύλος Καλενδέρογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της Threenitas, δήλωσε: «Είναι τιμή μας που η μεγαλύτερη εταιρία στον κλάδο της μας εμπιστεύεται  την ανάπτυξη  και εξέλιξη αυτού του προγράμματος και συμμετέχουμε  μαζί σε αυτές τις βραβεύσεις, οι οποίες αποτελούν για εμάς όχι μόνο ανταμοιβή της προσπάθειάς μας για την παροχή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και έμπνευση για να συνεχίσουμε και στο μέλλον να προσφέρουμε ακόμη πιο επιτυχημένες λύσεις».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights