Αρχικη APPS / GAMES Δυνατότητα ελέγχου της προσθήκης σε γκρουπ προσθέτει το WhatsApp
whatsapp

Δυνατότητα ελέγχου της προσθήκης σε γκρουπ προσθέτει το WhatsApp

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα νέα δυνατότητα προσθέτει το Whatsapp στη εφαρμογή του για Android και iOS συσκευές, αυτής του να μπορεί ο χρήστης να ελέγχει ποιοι τον προσθέτουν σε νέα γκρουπ.

Η νέα αυτή δυνατότητα βρίσκεται καλά …. κρυμμένη στις ρυθμίσεις, και προσφέρει διαφορετικές επιλογές για το ποιος και πως θα μπορεί να προσθέσει τον κάθε συνδρομητή σε νέο γκρουπ. Πιο συγκεκριμένα μπορεί κάποιος πλέον να επιλέγει αν θέλει να μπορούν να τον προσθέσουν σε νέο γκρουπ μόνο αυτοί που έχει στις επαφές του, όλοι οι χρήστες του Whatsapp ή και … κανένας.

Στην περίπτωση τώρα, που κάποιος προσπαθεί να μας προσθέσει σε ένα γκρούπ και εμείς το έχουμε μπλοκάρει, θα έρχεται ένα μήνυμα “πρόσκληση” που θα μας ενημερώνει να προστεθούμε μόνοι μας αν το θέλουμε. Το μήνυμα θα έχει διάρκεια 72 ωρών, και μετά από αυτό το διάστημα η πρόσκληση δεν θα ισχύει πλέον.

Το Whatsapp συνεχίζει την πολύ καλή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες, για να περιορίσει την μετάδοση ψευδών ειδήσεων και το Spam περιεχόμενο μέσα από την υπηρεσία του. Η δυνατότητα επιλεκτικής συμμετοχής σε γκρουπ ανήκει σε αυτή την προσπάθεια, αφού πλέον θα μπορεί ο κάθε συνδρομητής να αρνηθεί την αυτόματη προσθήκη του σε προωθητικά γκρουπ, και πόσο μάλλον σε αυτά που διαδίδουν κάθε είδους είδηση που δεν είναι απόλυτα ακριβής.

Όπως πάντα, η νέα δυνατότητα γίνεται διαθέσιμη σταδιακά ανά χώρα και Region, ενώ προσφέρεται ταυτόχρονα και για Android αλλά και για iOS συσκευές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights