Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Canon: Νέα σειρά εκτυπωτών για εκτύπωση μεγάλου φορμά

Canon: Νέα σειρά εκτυπωτών για εκτύπωση μεγάλου φορμά

απο John Leondaris

Η Canon παρουσίασε τους νέους inkjet εκτυπωτές μεγάλου φορμά, της σειράς imagePROGRAF, για εφαρμογές CAD, GIS και αφίσες μικρού έως μεσαίου τιράζ. Οι νέοι εκτυπωτές καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών από τον κλάδο των κατασκευών και της μηχανικής, έως τον τομέα λιανικής πώλησης, στην εκπαίδευση και τις κυβερνητικές υπηρεσίες, παρέχοντας τη δυνατότητα να παράγουν εσωτερικά, υψηλής ποιότητας σχέδια, χάρτες και αφίσες κατ’ απαίτηση (on demand).

Η νέα σειρά imagePROGRAF περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά μοντέλα ανάλογα τη διάσταση και τις δυνατότητες και σε διαφορετικές εκδόσεις αυτών με τον συνδυασμό ενσωματωμένου σαρωτή σχεδίων, και έχει σχεδιαστεί με στόχο να καλύψει την ανάγκη για στιβαρούς εκτυπωτές μεγάλου φορμά διαστάσεων 24” και 36”, για επαγγελματικά περιβάλλοντα με υψηλές απαιτήσεις σε ποιότητα εκτύπωσης, ενώ παράλληλα να μπορούν να λειτουργούν σε περιορισμένους χώρους και με χαμηλό επίπεδο θορύβου.

H νέα σειρά imagePROGRAF αποσκοπεί στη διευκόλυνση της παραγωγής δημιουργικών και περίπλοκων εφαρμογών, χάρη σε προηγμένα εργαλεία λογισμικού. Το software δημιουργίας πόστερ PosterArtist V3.0 βοηθά τους χειριστές να παράγουν πόστερ με περισσότερες από 900 εκφράσεις σε 10 διαφορετικές γλώσσες, χρησιμοποιώντας πάνω από 350 πρότυπα και εικόνες, ενώ το Free Layout Plus προσφέρει ένα εργαλείο προτύπων για τη σχεδίαση αναδιπλούμενων πόστερ.

Οι νέοι εκτυπωτές προσφέρουν επίσης ισχυρά χαρακτηριστικά ασφάλειας, μεταξύ των οποίων ταυτοποίηση και έλεγχο χρήστη, εξασφαλίζοντας έτσι ότι προσαρμόζονται για συγκεκριμένες απαιτήσεις μεγάλων επιχειρήσεων και κυβερνητικών υπηρεσιών που απαιτούν υψηλότερη λειτουργικότητα στην ασφάλεια.

Χάρη στη σειρά imagePROGRAF οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να παράγουν εσωτερικά, σχέδια CAD, χάρτες GIS και πόστερ on demand, σε υψηλή ποιότητα εξαλείφοντας τα κόστη για εξωτερικές αναθέσεις και χρόνο απόκρισης.

Το τεχνολογικό χαρτοφυλάκιο μεγάλου φορμά της Canon, περιλαμβάνει επίσης τη σειρά imagePROGRAF PRO, για πολύ υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις σε εφαρμογές όπως φωτογραφίες ή fine art γενικότερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights