Αρχικη APPS / GAMES To Facebook καταργεί τις εφαρμογές του για Windows Phone
windows phone

To Facebook καταργεί τις εφαρμογές του για Windows Phone

απο Kostas Gliatiotis

Είναι εδώ και περισσότερο από δύο χρόνια πλέον γνωστό ότι η Microsoft έχει σταματήσει να υποστηρίζει και να ενημερώνει το λειτουργικό σύστημα που η ίδια είχε σχεδιάσει για τις Windows Phone συσκευές της. Μαζί όμως με την εταιρεία, που πλέον έχει δηλώσει και επίσημα ότι από τον Δεκέμβριο του 2018 δεν θα βγάζει ούτε ενημερώσεις ασφαλείας, είναι αρκετοί  και οι Developers εφαρμογών που τις διαγράφουν από το κατάστημα εφαρμογών της εταιρειας.

Το Facebook ανήκε πλέον σε αυτές, αφού ανακοίνωσε ότι στις 30 Απριλίου θα αφαιρέσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft, τις εφαρμογές για το ιδιο το Facebook, τον Messenger αλλά και το Instagram και το Whatsapp. Μάλιστα οι χρήστες των Windows Phone συσκευών έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν στην εφαρμογή του Instagram μια ειδοποίηση που τους ενημερώνει ότι θα σταματήσει να λειτουργεί στις 30 Απριλίου.

Μαζί με την αφαίρεση τους από το κατάστημα εφαρμογών της Microsoft, οι εφαρμογές για τις υπηρεσίες αυτές θα σταματήσουν να λειτουργούν, αφού το Facebook θα τερματίσει και τις υπηρεσίες που τις υποστηρίζουν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσοι χρησιμοποιούν ακόμα ένα Windows Phone, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Facebook μόνο μέσω του Browser, όπως και στο Instagram.

Για το WhatsApp όμως και το Messenger δεν υπάρχει αντίστοιχη λύση, και πρακτικά από τις 30 Απριλίου και μετά, δεν θα είναι δυνατή η χρήση τους σε Windows Phone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights