Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Έχουμε στα χέρια μας το νέο Huawei Y6 2019 !

Έχουμε στα χέρια μας το νέο Huawei Y6 2019 !

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei γνωρίζει πολύ καλά πως να καλύπτει τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού σε όλες τις κατηγορίες τιμής, και έτσι μετά την παρουσίαση του εντυπωσιακού P30 και P30 Pro πριν μερικές ημέρες στο Παρίσι, η εταιρεία κάνει διαθέσιμη στη χώρα μας μια ακόμα συσκευή αυτή τη φορά στην μεσαία κατηγορία τιμής. Το Y6 2019, όπως δηλώνει άλλωστε και η ονομασία του, είναι ένα αρκετά οικονομικό Smartphone, σχεδιασμένο όμως να καλύψει όλες τις βασικές ανάγκες που έχουμε όλοι μας πλεον στην καθημερινότητα μας.

Με μεγάλη οθόνη 6.09 ιντσών (για να είμαστε… ακριβείς), μια κάμερα των 13ΜΡ στο πίσω μέρος του, και πολυτελή σχεδιασμό από πλαστικό με την εμφάνιση και την υφή του γυαλιού, το Y6 2019 είναι ένα ιδιαίτερα ικανό Smartphone που θα κοστίζει περίπου 170 ευρώ αρχικά. Ετοιμάσαμε και εδώ ένα μικρό βίντεο για τη συσκευή, όπου το … βγάζουμε από τη συσκευασία του και γνωρίζουμε τα βασικά του χαρακτηριστικά.

Προφανως και θα ακολουθήσει αρκετά σύντομα και το αναλυτικό μας Review, ενω μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε μια ακόμα κλήρωση για τους αναγνώστες μας, αυτή τη φορά με δώρο το Y6 2019 που μας παραχώρησε η Huawei Hellas για αυτό το σκοπό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights