Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HD Streaming και 4k@60fps για το Pocophone F1 με αναβάθμιση

HD Streaming και 4k@60fps για το Pocophone F1 με αναβάθμιση

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi συνεχίζει να υποστηρίζει εντυπωσιακά καλά το Pocophone F1, ακόμα και αρκετούς μήνες πλέον μετά την επίσημη διάθεση του στην αγορά. Η εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση μιας αναβάθμισης που προσθέτει δύο ακόμα χρήσιμα χαρακτηριστικά στο Smartphone.

Το πρώτο από αυτά είναι κάτι που έλειπε από το Pocophone F1, και αφορά την δυνατότητα προβολής Streaming Video σε HD ανάλυση από υπηρεσίες όπως το Netflix. Το Smartphone δεν είχε ένα συγκεκριμένο πιστοποιητικό ασφαλείας που είναι απαραίτητο για την προβολή αυτού του είδους περιεχομένου, με την ονομασία Widevine L1. Το πιστοποιητικό αυτό μέχρι τώρα ήταν αδύνατον να προστεθεί με αναβάθμιση σε ένα Smartphone, όμως φαίνεται ότι η Xiaomi βρήκε τρόπο να το πετύχει αυτό, και πλέον το Pocophone F1 θα μπορεί να παίξει ταινίες σε 1080P από το Netflix και όχι μόνο.

Η δεύτερη σημαντική προσθήκη αφορά την εγγραφή βίντεο, με το Pocophone F1 να μπορεί πλέον να γράψει σε 4k ανάλυση και με 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι λιγότερο “χρήσιμη”, αφού για την εγγραφή αρχείων σε αυτή την ποιότητα, χρειάζεται ιδιαίτερα καλές συνθήκες φωτισμού. Σε κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερα θετικό το ότι η εταιρεία προσέθεσε και αυτή τη δυνατότητα στο Smartphone.

Οι δύο αυτές δυνατότητες είναι διαθέσιμες μέσω αναβάθμισης λογισμικού για την Stable Global έκδοση του Pocophone F1, όμως όπως πάντα, η διάθεση της αναβάθμισης γίνεται σταδιακά ανά χώρα. Αυτό σημαίνει ότι και οι συσκευές που έχουν πουληθεί επίσημα στη χώρα μας από την Xiaomi, θα αναβαθμιστούν σύντομα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights