Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi 7… Unboxing

Xiaomi Redmi 7… Unboxing

απο Kostas Gliatiotis

Μαζί με το Redmi Note 7, έχουμε στα χέρια μας και το οικονομικότερο, αλλά αντίστοιχα ενδιαφέρον, Redmi 7 της Xiaomi που επίσης θα ξεκινήσει να πωλείται σε μερικές ημέρες επίσημα και στη χώρα μας.

Μέχρι να έχουμε έτοιμο το αναλυτικό του Review σε μερικές ημέρες από σήμερα, ετοιμάσαμε ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο… βγάζουμε το Redmi 7 από το κουτί του, και το γνωρίζουμε και εμείς για πρώτη φορά από κοντά. Το Smartphone θα έρθει στη χώρα μας σε μια αρκετά ελκυστική τιμή, για επίσημη εισαγωγή πάντα, και η έκδοση που έχουμε στα χέρια μας είναι αυτή με τα 3 GB μνήμης RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου. Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του Redmi 7 είναι ο Snapdragon 632, και η βασική κάμερα στο πίσω μέρος του έχει ανάλυση 12MP.

Το smartphone έρχεται με μια ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία, χωρητικότητας 4.000 mAh, αλλά και αντίστοιχα μεγάλη οθόνη 6.2 ιντσών, έστω και με ανάλυση 1560 x 720 pixels, η οποία παρόλα αυτά είναι απόλυτα ικανοποιητική για την τιμή πώλησης του. Μέχρι λοιπόν να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για την συνολική απόδοση του, και να ετοιμάσουμε το αναλυτικό Review του, το συγκεκριμένο βίντεο μας “συστήνει” το Smartphone και τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights