Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Δοκιμάζουμε την κάμερα του Redmi Note 7 (Video)

Δοκιμάζουμε την κάμερα του Redmi Note 7 (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Redmi Note 7 της Xiaomi είναι ένα “ιδιαίτερο” Smartphone για την εταιρεία, αφού εκτός των… συνηθισμένων ανταγωνιστικών χαρακτηριστικών του, έχει και μια κάμερα υψηλής ανάλυσης στο πίσω μέρος του. Η κάμερα αυτή, με ονομαστική ανάλυση 48ΜΡ, είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται σε σημαντικά ακριβότερα Smartphones της Xiaomi αλλά και των εταιρειών του ανταγωνισμού.

Υπάρχει μια ολόκληρη συζήτηση για το πως λειτουργεί αυτή η κάμερα, και για το αν η πραγματική της ανάλυση είναι στα 48ΜΡ, συζήτηση που κακώς “οφείλεται” στο ότι οι φωτογραφίες που βγάζει το Redmi Note 7 έχουν ονομαστική ανάλυση/διάσταση 12ΜΡ. Προφανώς και υπάρχει λόγος που συμβαίνει αυτό, χωρίς ο λόγος αυτός να είναι κάποια “παρατυπία” από την πλευρά της Xiaomi ή του Smartphone.

Ετοιμάσαμε λοιπόν ένα μικρό βίντεο στο οποίο αναλύουμε λίγο καλύτερα την κάμερα του νέου Redmi Note 7, εξηγούμε τον τρόπο που λειτουργεί, αλλά και το γιατί οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει στην ονομαστική ανάλυση των 48ΜΡ, παράγονται με μια διαδικασία που είναι διαφορετική από το συνηθισμένο.

Σε μερικές ημέρες θα είναι έτοιμο και το αναλυτικό Review μας, στο οποίο και θα έχουμε περισσότερα δείγματα από την εντυπωσιακή σε πραγματική απόδοση, κάμερα του Smartphone. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ούτε η Xiaoami, ούτε το Redmi Note 7 κάνουν κάτι “περίεργο” ή προσπαθούν με κάποιο τρόπο να… ξεγελάσουν τον υποψήφιο αγοραστή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights