Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Δοκιμάζουμε το νέο Huawei P30 (Video)
p30

Δοκιμάζουμε το νέο Huawei P30 (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Το κορυφαίο P30 Pro της Huawei έχει αναμενόμενα “κλέψει” τα φώτα της δημοσιότητας, αφού προσφέρει μοναδικές δυνατότητες με τις τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του, δυνατότητες που πρακτικά δεν έχει καμία άλλη συσκευή που να είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Μαζί όμως με το P30 Pro, η εταιρεία παρουσίασε και την… μη Pro  έκδοση του, το Huawei P30, ένα Smartphone που έχει και αυτό τα δικά του ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, δεν κάνει σημαντικές παραχωρήσεις στους τομείς που έχουν σημασία, ενώ πωλείται και σε μια σημαντικά χαμηλότερη τελική τιμή. Η Huawei Hellas μας παραχώρησε το P30 (και μάλιστα στο ίδιο εντυπωσιακό Breathing Crystal χρώμα…) για τις ανάγκες του αναλυτικού μας Review, και μέχρι να είναι έτοιμο αυτό, ετοιμάσαμε ένα σύντομο βίντεο γνωριμίας .

Το P30 έρχεται και αυτό με βασική κάμερα των 40ΜΡ, που είναι τεχνικά και πρακτικά ίδια με αυτή του Mate 20 Pro, την ίδια δεύτερη κάμερα με τον υπερ ευρυγώνιο φακό και ανάλυση 20ΜΡ, ενώ η τρίτη του κάμερα με την ανάλυση των 8ΜΡ έχει “μόνο” 3Χ οπτικό zoom. Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι και αυτό το 3Χ οπτικό ζουμ είναι περισσότερο από αυτό που προσφέρουν σχεδόν όλες οι συσκευές του ανταγωνισμού.

Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του P30 είναι προφανώς ο κορυφαίος Kirin 980 της Huawei, ενώ η βασική έκδοση έρχεται με 6 GB μνήμης RAM, και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Μέχρι να έχουμε έτοιμο λοιπόν το αναλυτικό μας Review, σας αφήνουμε με το συγκεκριμένο βίντεο, που δείχνει τα βασικά χαρακτηριστικά του “μικρού” Huawei P30.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights