Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ H Office Line Α.Ε Χορηγός στο 9ο Infocom Security

H Office Line Α.Ε Χορηγός στο 9ο Infocom Security

απο Kostas Gliatiotis

Η Office Line A.E, o μοναδικός Microsoft Fast Track Ready Partner σε Ελλάδα & Κύπρο, είναι χορηγός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο συνέδριο Infocom Security.

Την Πέμπτη 18 Απριλίου, η Office Line θα έχει δυναμική παρουσία στο συνέδριο καθώς 2 από τα κορυφαία στελέχη της θα διατελέσουν βασικοί ομιλητές. Στην 1η ενότητα Leading and Creating Cyber Trust in Business – Best Practices and Processes από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:15 μ.μ. σας προσκαλούμε να απολαύσετε την ομιλία του CEO μας, κ. Παναγιώτη Κουρή με τίτλο «Secure your Transformation with Intelligence». Στην συνέχεια διοργανώνεται workshop από τον MVP Solution Architect Παντελή Αποστολίδη,  στην αίθουσα D1-B4, από τις 14:30 έως 15:30 με τίτλο «Secure your Modern Workplace!»

To 9o Infocom Security φέρει τον τίτλο Cyber Security in the Age of Industry 4.0 και έχει ως στόχο να μας αφυπνίσει σχετικά με τις νέες προκλήσεις και ευκαιρίες που δημιουργούνται γύρω από τον ευρύτερο χώρο της Ψηφιακής Ασφάλειας, που περιλαμβάνει την Ασφάλεια Πληροφοριών, Δικτύων και υποδομών IT και την Προστασία Δεδομένων. To συνέδριο θα διαρκέσει από τις 17 έως τις 18 Απριλίου και θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό κέντρο Δαΐς. Η είσοδος στο συνέδριο είναι δωρεάν με την εγγραφή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights