Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P30 Pro Vs… P30 (Video)

Huawei P30 Pro Vs… P30 (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Το P30 Pro της Huawei μας συνοδεύει καθημερινά σαν η βασική μας συσκευή από την στιγμή που επιστρέψαμε από το Παρίσι και την επίσημη παρουσίαση του. Η Huawei Hellas μας παραχώρησε χθες και το “μικρότερο” P30, ένα Smartphone που φαίνεται ότι ζει στην σκία του μεγάλου του αδερφού, εν μέρη όχι άδικα.

Όμως το Huawei P30 έχει και αυτο τα δικά του πολύ ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά, που το κάνουν ένα αντίστοιχα κορυφαίο Smartphone, αν όχι τόσο σε σύγκριση με το P30 Pro, σίγουρα σε σχέση με τις περισσότερες προτάσεις του ανταγωνισμού του. Τα δύο Smartphones έχουν τον ίδιο Kirin 980 επεξεργαστή στο εσωτερικό τους, και το καθένα τη δική του κορυφαία AMOLED οθόνη, με διαφορετικό μέγεθος αλλά ίδια ανάλυση.

Στο βίντεο που ετοιμάσαμε, αναλύουμε τις βασικές διαφορές μεταξύ των δύο συσκευών, αλλά και τις έστω και λίγες ομοιότητες τους, προκειμένου να δούμε όχι αν αξίζει να αγοράσει κάποιος το ακριβότερο P30 Pro, αλλά αν πρέπει να δώσει σημασία και στον μικρότερο αδερφό του. Το P30 συνεχίζει να έχει μια βασική κάμερα των 40ΜΡ, και τον ίδιο υπερ ευρυγώνιο φακό στην δεύτερη κάμερα των 20ΜΡ, ενώ για την τρίτη στο πίσω μέρος του αρκείται σε “μόνο” 3Χ οπτικό zoom που και πάλι είναι περισσότερο από ότι προσφέρει ο ανταγωνισμός του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights