Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Το νέο Samsung Galaxy A50 (Video)
galaxy a50

Το νέο Samsung Galaxy A50 (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα μέρα, ένα ακόμα Smatrphone, αυτή τη φορά όμως, ένα που ξεχωρίζει ιδιαίτερα από τον ανταγωνισμό του, αλλά και από τις προηγούμενες προτάσεις της εταιρείας που το κατασκευάζει. Το νέο Galaxy A50 της Samsung, που έχει μόλις … μια ημέρα επίσημης διάθεσης στην Ελληνική αγορά, είναι ήδη στα χέρια μας και ετοιμάζουμε το αναλυτικό Review του. Μέχρι τότε, ετοιμάσαμε ένα μικρό βίντεο με τα βασικά του χαρακτηριστικά.

Το Galaxy A50 έρχεται με αρκετές “καινοτομίες” για τη Samsung και όχι μόνο, αφού στα περίπου 370 ευρώ που κοστίζει επίσημα στη χώρα μας, προσφέρει περισσότερα από όσα μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Ο Exynos 9610 επεξεργαστής στο εσωτερικό του είναι σαφώς πιο ισχυρός από τις περισσότερες προτάσεις του ανταγωνισμού του, η διαθεσιμη μνήμη RAM είναι στα 4 GB, όμως έρχεται μαζί με 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Ενδιαφέρον έχει επίσης και η ιδιαίτερα μεγάλη SUPER AMOLED οθόνη του Galaxy A50, τόσο για το μέγεθος της και το πολύ μικρό πλαίσιο γύρω της, αλλά περισσότερο για τον ενσωματώμένο αισθητήρα αποτυπωμάτων. Η Samsung μπορεί να… καθυστέρησε να προσφέρει τις δικές της συσκευές με αυτό το χαρακτηριστικό, όμως πλέον είναι η πρώτη εταιρεία που το κάνει διαθέσιμο σε χαμηλότερη κατηγορία τιμής.

Με όλα αυτά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά λοιπόν, καθώς και τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του, το Smartphone είναι σημαντικά πιο ανταγωνιστικό από ότι μας έχει συνηθίσει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια. Το Video είναι πάντα το πρώτο μέρος, με το αναλυτικό Review μας να έρχεται όσο το δυνατον πιο σύντομα !

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights