Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Το Video Review μας για το Nokia 9 PureView
nokia 9

Το Video Review μας για το Nokia 9 PureView

απο Kostas Gliatiotis

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις σύμφωνα με τον σοφό λαό μας, και ένα βίντεο είναι αρκετό για να αντικαταστήσει ένα μεγάλο κείμενο. Μέχρι να είναι έτοιμο λοιπόν το αναλυτικο μας Review για το νέο Nokia 9, το πρώτο Smartphone με πέντε κάμερες στο πίσω μέρος του, ετοιμάσαμε ένα σχετικά… μεγάλο video, σαν μια εναλλακτική για όσους δεν έχουν τη διάθεση και τον χρονο να διαβάσουν ένα μεγάλο κείμενο.

Το νέο Nokia 9 pureview στηρίζει την ύπαρξη του, και τις ελπίδες της εταιρείας για την επιτυχία του, στις πέντε διαφορετικές κάμερες που έχει στο πίσω μέρος του. Τυπικά μαζί με τον ToF αισθητήρα που υπολογίζει την απόσταση ανάμεσα στα αντικείμενα που βλέπουν οι υπόλοιπες κάμερες, θα μπορούσε να πει κανείς ότι το Smartphone φτάνει τις… έξι κάμερες, όμως ο αισθητήρας αυτός δεν λειτουργεί όπως μια κανονική κάμερα.

Αυτό ισχύει όμως και για το Nokia 9 γενικότερα, αφού το Smartphone έχει αυτές τις πέντε κάμερες προκειμένου να συνδυάζει τα δεδομένα και από τις πέντε, για να βγάλει μια θεωρητικά καλύτερη φωτογραφία. Επειδή η θεωρία απέχει από την πράξη σημαντικά πολλές φορές, στο Video μας αναλύουμε πως λειτουργεί στην πράξη η συγκεκριμένη λύση της εταιρείας, με τα θετικά αλλά και τα αρνητικά της.

Μέχρι λοιπόν να είναι έτοιμο και το αναλυτικό μας Review (πολύ σύντομα…), το Video αυτό μας δίνει μια διαφορετική εικόνα από το συνηθισμένο, για τις ικανότητες του νέου Smartphone της HMD Global.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights