Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P30 Camera review (Video)

Huawei P30 Camera review (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο P30 της Huawei, έχει την ατυχία να “ζεί” στην σκία του καλύτερου αλλά και ακριβότερου P30 Pro της εταιρείας, αφού οι δύο συσκευές παρουσιάστηκαν ταυτόχρονα πριν περίπου 3 εβδομάδες από την εταιρεία στο Παρίσι. Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι το P30 στην “απλή” του έκδοση, είναι ένα κάθε άλλο παρά “κατώτερο” Smartphone, σε όλους τους βασικούς τομείς.

Από το Smartphone απουσιάζει η περισκοπική κάμερα με το 5Χ οπτικό zoom, και στη θέση της υπάρχει μια πιο “φυσιολογική” κάμερα με 3Χ οπτικό ζούμ, όπως και στα Mate 20 pro και P20 pro της εταιρείας. Όμως το P30 έχει και αυτό βασική κάμερα των 40ΜΡ, μια σημαντική διαφορά σε σύγκριση με πριν ένα χρόνο και το τότε “απλό” Ρ20 και το P20 Pro. Μπορεί η κάμερα αυτή να μην είναι ίδια σε τεχνικά χαρακτηριστικά με αυτή του P30 pro, είναι όμως πρακτικά ίδια με αυτή του Mate 20 Pro, που παρότι έχει μερικούς μήνες πλέον στην αγορά, δεν παύει να είναι ένα κορυφαίο και εντυπωσιακό Smartphone.

Στο συγκεκριμένο βίντεο εστιάζουμε στην απόδοση των τριών καμερών του P30, με δείγματα από την κάθε μια από αυτές, και περιγράφουμε σχετικά αναλυτικά τις δυνατότητες τους. Σύντομα θα ακολουθήσει φυσικά και το αναλυτικό review μας, για ολόκληρη την συσκευή, και όλα τα χαρακτηριστικά της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights