Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung παρουσίασε το A2 Core

Η Samsung παρουσίασε το A2 Core

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι θα συμβεί, η Samsung ανακοίνωσε και επίσημα την ύπαρξη του A2 Core, του πρώτου της Android Go smartphone. Όπως είναι λογικό, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα φτηνό τηλέφωνο, με αντίστοιχα πολύ απλά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, το A2 core έχει τον Exynos 7870 επεξεργαστή της ίδιας της Samsung, που είναι σημαντικά ισχυρότερος από τις περισσότερες συσκευές του είδους, με συνολικά οχτώ πυρήνες επεξεργασίας στο εσωτερικό του. Η μνήμη RAM είναι παρόλα αυτά 1 GB όπως συνηθίζεται σε αυτό το είδος, ενώ και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι όσο το δυνατόν πιο απλά. Η οθόνη έχει μέγεθος μόλις πέντε ίντσες, που για κάποιο λόγο θεωρείται πολύ μικρή πλέον, και με χαμηλή ανάλυση 960 X 540 pixels.

Παρολα αυτά, το A2 Core υποστηρίζει VoLTE κλήσεις, όπως και μεταφορά δεδομένων σε 4G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Η μπαταρία του είναι σχετικά μικρή με χωρητικότητα 2.600 mAh, ενώ υπάρχει κανονικά και θύρα ακουστικών 3.5mm

Η καμερα είναι επίσης πολύ χαμηλής ανάλυσης, μόλις 5ΜΡ, και μάλιστα είναι η ίδια στην μπροστά και την πίσω όψη του A2 core. Το Smartphone προς το παρόν θα κυκλοφορήσει μόνο στην αγορά της Ινδιας, αφού είναι και η μεγαλύτερη αναπτυσσόμενη αγορά που έχει ανάγκη από τόσο οικονομικές συσκευές. Η τιμή πώλησης είναι εντυπωσιακά χαμηλή στα 78 ευρώ περίπου, πάντα όμως για την Ινδία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights