Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Στις 7 Μαϊου η ανακοίνωση των Pixel 3a και 3a XL

Στις 7 Μαϊου η ανακοίνωση των Pixel 3a και 3a XL

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν ιδιαίτερα απλό τρόπο, η Google έδωσε μια πρώτη “πληροφορία” για το πότε σκοπεύει να παρουσιάσει τα πιο οικονομικά Pixel 3a και 3a XL. Η εταιρεία έχει μια νέσα σελίδα στο Online κατάστημα της, που υπόσχεται κάτι νέο στη σειρά Pixel, και ταυτόχρονα κάνει… promotion για το Avengers Endgame.

Η σελίδα αναφέρει συγκεκριμένα ότι “κάτι μεγάλο έρχεται στο … σύμπαν των Pixel” στις 7 Μαϊου, ενώ ταυτόχρονα περιέχει  και έναν ιδιαίτερα.. αστείο βίντεο, που δείχνει πως ο Google assistant βοηθά τους ανθρώπους της Νέας Υόρκης να αντιμετωπίσουν την καταστροφή που φέρνει ένα διαστημόπλοιο στο αμέσως προηγούμενο Avengers Infinity war της Marvel.

https://www.youtube.com/watch?v=9fMRXLl1OYA

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες για τα οικονομικότερα Pixel 3a και 3a XL θέλουν τις συσκευές να έχουν μικρότερη οθόνη σε σύγκριση με τις ακριβότερες εκδόσεις, 4 GB μνήμης RAM, όπως δυστυχώς και τα Pixel 3 και 3 XL.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights