Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Galaxy S10 Vs Nokia 9 camera test (Video)
galaxy s10

Galaxy S10 Vs Nokia 9 camera test (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Το Nokia 9 έχει δημιουργήσει αρκετό ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες, ακριβώς επειδή έχει συνολικά… πέντε κάμερες στο πίσω μέρος του, και τις “υποσχέσεις” της εταιρείας για το πόσο καλές φωτογραφίες μπορεί να βγάλει με αυτές. Η Samsung από την πλευρά της, συνεχίζει να πιστεύει ότι μια αρκετά καλά σχεδιασμένη κάμερα, μπορεί να βγάλει επίσης πολύ καλές φωτογραφίες, και το Galaxy S10 έχει τρεις μεν στο πίσω μέρος του και αυτό, που όμως η κάθε μια βγάζει διαφορετικέ φωτογραφίες.

Οι διαφορές στην λογική λειτουργίας, αλλά και στην απόδοση στην πράξη μεταξύ του Nokia 9 και του Galaxy S10 είναι πολλές, και αρκετά σημαντικές. Ετοιμάσαμε το συγκεκριμένο βίντεο, μαζί με δείγματα από την κάμερα και των δύο συσκευών, προκειμένου να περιγράψουμε λίγο καλύτερα τι προσφέρει η κάθε συσκευή. Το Nokia 9 φέρνει ένα διαφορετικό είδος φωτογραφίας στον κόσμο των Smartphones, όπου ο ιδιοκτήτης του πρέπει να “ασχοληθεί” προκειμένου να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες που θα βγάλει, ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το Galaxy S10 από την πλευρά του, προσφέρει την εύκολη  και άμεση λήψη μιας πολύ καλής φωτογραφίας, κάτι που είναι και το ζητούμενο για το μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού

Προφανώς και τα δύο Smartphones έχουν πολλές ακόμα διαφορές μεταξύ τους, εκτός από την απόδοση της κάμερας. Είναι επίσης δεδομένο ότι δεν είναι για όλους τους υποψήφιους αγοραστές το ίδιο σημαντικό να έχουν την καλύτερη δυνατή κάμερα, όταν για αυτούς έχει προτεραιότητα κάποιο άλλο χαρακτηριστικό. Το συγκεκριμένο video εστιάζει στην απόδοση της κάμερας μόνο, αφού η γενικότερη σύγκριση μεταξύ του Galaxy S10 και του Nokia 9 είναι μια σαφώς πιο “πολύπλοκη” περιγραφή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights