Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Δυο βραβεία για την ΚΑΥΚΑΣ στα Sales Excellence Awards 2019

Δυο βραβεία για την ΚΑΥΚΑΣ στα Sales Excellence Awards 2019

απο Kostas Gliatiotis

H B. KAYΚΑΣ ΑΕ, η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας, διακρίθηκε στα Sales Excellence Awards 2019 με δυο βραβεία στις κατηγορίες: Συνεργασιακές Πρακτικές – Cross Functional Team Co-operation και Ανάπτυξη Δικτύου Καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, στην εταιρεία απονεμήθηκε το βραβείο GOLD για την ολιστική προσέγγιση μεγάλων πελατών και έργων της και το βραβείο SILVER για τον σχεδιασμό του δικτύου καταστημάτων της.

Η ολιστική προσέγγιση μεγάλων πελατών και έργων και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων από την ΚΑΥΚΑΣ προκύπτει από πολλαπλούς παράγοντες: την πολυετή εμπειρία της εταιρείας, τη συμμετοχή της σε πολυάριθμα έργα, που αφορούν τόσο νέες εγκαταστάσεις όσο και ανακαινίσεις/αναβαθμίσεις κτιρίων και υποδομών, τη συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, τη στρατηγική συνεργασία της με παγκοσμίως καταξιωμένους κατασκευαστές και τη στελέχωση της με εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει υψηλό τεχνικό υπόβαθρο.

Το 2018 αποτέλεσε χρονιά-ορόσημο για την ΚΑΥΚΑΣ, καθώς επένδυσε στην επέκταση και αναβάθμιση του δικτύου της, το οποίο ανέρχεται πλέον στα 60 καταστήματα σε Ελλάδα και 2 στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, το 2018 κατασκευάστηκαν 5 νέα καταστήματα, ενώ η εταιρεία προχώρησε σε αναβάθμιση 5 καταστημάτων της στην περιοχή της Αττικής με στόχο τη δημιουργία μίας μοναδικής αγοραστικής εμπειρίας. Ταυτόχρονα με σεβασμό προς το περιβάλλον η ΚΑΥΚΑΣ συνεχίζει να αναπτύσσει και να αναβαθμίζει το Δίκτυο των καταστημάτων της σύμφωνα με τις ενεργειακές απαιτήσεις της εποχής και να παρακολουθεί συστηματικά την ενεργειακή κατανάλωση των υποδομών της με στόχο την μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Σχετικά με τις διακρίσεις της ΚΑΥΚΑΣ στα φετινά Sales Excellence Awards 2019, η, κα. Μαρίκα Λάμπρου Managing Director της ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., δήλωσε: «Είμαστε  πολύ περήφανοι για τις 2 διακρίσεις που ακουμπάνε στην καρδιά του οράματος της ΚΑΥΚΑΣ: την ολιστική προσέγγιση πελατών και έργων καθώς και την ανάπτυξη του δικτύου μας. H ευέλικτη οργανωτική δομή μας και η άριστη διατμηματική συνεργασία, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα, με γνώμονα πάντα την άμεση και άρτια εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών και συνεργατών μας. Παράλληλα, επεκτείνουμε την παρουσία μας και αναβαθμίζουμε τις εγκαταστάσεις μας, λειτουργώντας υποδειγματικά σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και τεχνολογικής καινοτομίας, προσφέροντας μια μοναδική αγοραστική εμπειρία στα καταστήματα μας».

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights