Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Έχουμε στα χέρια μας το νέο Huawei P30 Lite (unboxing video)

Έχουμε στα χέρια μας το νέο Huawei P30 Lite (unboxing video)

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei συνηθίζει να παρουσιάζει σε κάθε νεά σειρά συσκευών της, και μια πιο οικονομική έκδοση, που απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν να δαπανήσουν περισσότερα χρήματα, αλλά πάντα θέλουν να έχουν το καλύτερο δυνατό Smartphone. Στην περίπτωση των νέων P30 και P30 Pro, η Lite έκδοση δεν “εμφανίστηκε” στην ίδια εκδήλωση στο Παρίσι όπου έγινε η παρουσίαση τους, με το P30 Lite να έρχεται στην χώρα μας λίγο αργότερα στις αρχές Μαϊου.

Το P30 Lite τώρα, που όπως αφήνει να εννοηθεί και η ονομασία του, είναι μια πιο “απλή” έκδοση των P30 και P30 Pro, έρχεται φέτος με πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, που το κάνουν σε κάθε περίπτωση σαφώς ανώτερο από ότι ήταν οι αντίστοιχες Lite εκδόσεων των προηγούμενων συσκευών της εταιρείας.

Στο πίσω μέρος του Smartphone υπάρχουν τρεις συνολικά κάμερες, η βασική από τις οποίες έχει πλέον αισθητήρα με ανάλυση 48ΜΡ, κάτι που η εταιρεία προσφέρει για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία, και δεν θεωρείται δεδομένο και από τον ανταγωνισμό. Υπάρχει φυσικά και μια δεύτερη κάμερα που πλέον έχει υπερ ευρυγώνιο φακό, για πολύ μεγαλύτερο πλάνο στις φωτογραφίες μας. Στο εσωτερικό βρίσκεται ο Kirin 710, ένας επεξεργαστής σχεδιασμένος από την ίδια τη Huawei, και συνδυάζεται με 4 GB μνήμης RAM, αλλά και 128 GB αποθηκευτικού χώρου, που είναι πρακτικά περισσότερα από το συνηθισμένο σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Αυτό όμως που μας έκανε περισσότερο εντυπωση στο “μικρό” P30 Lite είναι η εξωτερική κατασκευή και ο σχεδιασμός του. Η Huawei φρόντισε ώστε το Smartphone να είναι όσο το δυνατόν πιο πολυτελές και όμορφο, σε σημείο που να μην μπορεί κάποιος να το ξεχωρίσει από σημαντικά ακριβότερες συσκευές του ανταγωνισμού του.

Μέχρι να έχουμε έτοιμο το αναλυτικό Review, ετοιμάσαμε ένα μικρό βίντεο όπου… βγάζουμε το Huawei p30 lite από το κουτί του, και το γνωρίζουμε και εμείς για πρώτη φορά από κοντά. Οι πρώτες μας εντυπώσεις είναι προφανώς θετικές, και μένει να δοκιμάσουμε περισσότερο τις ιδιαίτερα πολλές δυνατότητες του και φυσικά την πολλά υποσχόμενη κάμερα του !

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights