Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Galaxy A50 Vs Huawei P30 Lite (Video)

Galaxy A50 Vs Huawei P30 Lite (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung και η Huawei είναι με διαφορά, οι δύο μεγαλύτεροι κατασκευαστές στον χώρο του Android αλλά και των Smartphones γενικότερα Αναμενόμενα λοιπόν, και οι δύο εταιρείες ενδιαφέρονται έντονα για την μεσαία κατηγορία τιμής, όπου και υπάρχει το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων, στη χώρας μας και όχι μόνο. Το Galaxy A50 της Samsung, και το P30 Lite της Huawei είναι οι δύο συσκευές που τις εκπροσωπούν, στο άνω άκρο της μεσαίας αυτής κατηγορίας με βάση την τιμή και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Όπως συνηθίζουμε τον τελευταίο καιρό, ετοιμάσαμε ένα μικρό βίντεο, όπου συγκρίνουμε τα δύο Smartphones, και αναλύουμε τις βασικές διαφορές μεταξύ τους. Το Galaxy A50 έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη τεχνολογίας AMOLED, που έχει και αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο σε αυτή, ενώ το Huawei P30 Lite προσφέρει μια σημαντικά πιο πολυτελή και όμορφη εξωτερική εμφάνιση και κατασκευή.

Τα δύο Smartphones έχουν τρεις κάμερες στο πίσω μέρος τους, με διαφορετικά όμως τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτή του P30 Lite έχει εντυπωσιακά υψηλή ανάλυση των 48ΜΡ, με αυτή του Galaxy A50 να περιορίζεται σε “μόλις” 24ΜΡ. Διαφορές υπάρχουν και στη δεύτερη κάμερα με τον υπερ ευρυγώνιο φακό, που όμως είναι περιορισμένες και λιγότερο σημαντικές. Η κάθε εταιρεία χρησιμοποιεί επίσης έναν δικό της επεξεργαστή, και συγκεκριμένα τον Exynos 9610 από την πλευρά της Samsung, και τον Kirin 710 από την πλευρά της Huawei.

Εντυπωσιακό είναι τέλος το ότι και οι δύο συσκευές, στη βασική τους έκδοση έρχονται με 128 GB αποθηκευτικού χώρου, κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούνταν αποκλειστικότητα ακριβότερων Smartphones.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights