Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η νικήτρια της κλήρωσης μας, που κερδίζει το Huawei Y6 2019
y6 2019

Η νικήτρια της κλήρωσης μας, που κερδίζει το Huawei Y6 2019

απο Kostas Gliatiotis

Η Δευτέρα του Πάσχα ήρθε, και η περίοδος συμμετοχής στην κλήρωση με δώρο το Y6 2019 της Huawei έφτασε στο τέλος της. Ήρθε η ώρα λοιπόν για την κλήρωση, η οποία για μια ακόμα φορά έγινε με όσο το δυνατόν πιο δίκαιο τρόπο, μέσω του commentpicker.com. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται τυχαία η επιλογή ανάμεσα σε όσους έχουν κάνει Like και έχουν σχολιάσει σε post σε Social Media, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική.

Η νικήτρια του διαγωνισμού μας προέρχεται από το facebook, και είναι η

Δέσποινα Ιωαννίδου

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και αναγνώστες μας για τη συμμετοχή τους στην κλήρωση μας, και φυσικά την Huawei Hellas για την παραχώρηση του ίδιου του Y6 2019. Όπως πάντα, η αποστολή του κινητού θα γίνει δωρεάν από εμάς σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιλέξει η νικήτρια του διαγωνισμού.

Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν είναι δυνατή η επικοινωνία μας μαζί της μέσα στις επόμενες δυο ημέρες, η κλήρωση θα επαναληφθεί, προκειμένου να επιλεχθεί νέος νικητής. Σε κάθε περίπτωση να ευχηθούμε από την πλευρά μας χρόνια πολλά σε όλους τους αναγνώστες μας, και τους φίλους μας σε Social media.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights