Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S10+ VS Xiaomi Mi 9 (Video)
mi 9

Samsung Galaxy S10+ VS Xiaomi Mi 9 (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Mi 9 της Xiaomi, είναι ένα κορυφαίο Smartphone σε σχεδόν όλους τους σημαντικούς τομείς, ένα Smartphone όμως που έρχεται επίσημα στη χώρα μας σε μια τιμή εντυπωσιακά χαμηλότερη από τους βασικούς ανταγωνιστές του. Ο πιο “γνωστός” από αυτούς τους ανταγωνιστές είναι φυσικά το επίσης νέο Galaxy S10+ της Samsung, ένα Smartphone που κοστίζει όμως σχεδόν τα διπλά χρήματα από το Mi 9.

Προφανώς και η σύγκριση έχει μικρό νόημα όταν η διαφορά στην τιμή πώλησης είναι τόσο μεγάλη, αποκτά όμως επιπλέον σημασία, όταν σκεφτεί κανείς πόσο “όμοια” είναι τα δύο Smartphones σε πολλούς από τους πιο σημαντικούς τομείς. Ο Snapdragon 855 επεξεργαστής της Qualcomm στο εσωτερικό του Mi 9 είναι αντίστοιχα ισχυρός με τον Exynos 9820 του Galaxy S10+ στην έκδοση που έρχεται στην Ευρώπη επίσημα, ενώ έχει έστω και λίγο καλύτερη απόδοση στον τομέα της παραγωγής γραφικών. Οι οθόνες των δύο συσκευών έχουν το ίδιο μέγεθος ουσιαστικά, στις 6.4 ίντσες (6.39 για αυτή του Mi 9…) ενώ η ανάλυση τους διαφέρει, με αυτή του Galaxy S10+ να είναι σημαντικά υψηλότερη.

Επειδή όμως η υψηλή ανάλυση μιας οθόνης δεν μπορεί να δικαιολογήσει μια διαφορά περίπου 500 ευρώ στην τιμή πωλησης, το Smartphone της Samsung πρέπει να είναι “καλύτερο” σε πολλούς ακόμα τομείς ώστε να κάνει … λογική την επιλογή του από κάποιον. Το video αυτό λοιπόν, αναλύει τις βασικότερες από τις διαφορές μεταξύ των δύο Smartphones, μαζί με πολλές από τις ομοιότητες τους, που είναι περισσότερες από όσες περιμένει κανείς αρχικά.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν κάποιος βρει το Galaxy S10+ συνολικά καλύτερο (που μπορεί και να είναι…) δεν παύει να είναι εντυπωσιακό επίτευγμα της Xiaomi το ότι μπορεί να προσφέρει ένα Smartphone σαν το Mi 9 σε μια τόσο εντυπωσιακά χαμηλή τιμή πώλησης με βάση αυτά που προσφέρει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights