Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Night Mode στην κάμερα του Galaxy S10 με αναβάθμιση

Night Mode στην κάμερα του Galaxy S10 με αναβάθμιση

απο Kostas Gliatiotis

Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο όταν μια εταιρεία προσθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό σε ένα Smartphone της μέσω αναβάθμισης λογισμικού, είναι όμως ασυνήθιστο να… ξεχνάει να αναφέρει την προσθήκη του. Πριν από μερικές ημέρες, η Samsung έκανε διαθέσιμη μια νέα έκδοση λογισμικού για το Galaxy S10, και μάλιστα για την έκδοση που πωλείται επισημα και στη χώρα μας, και στις αλλαγές που αυτή φέρνει, περιλαμβάνεται και το ξεχωριστό Night Mode που περιμέναμε από την εταιρεία.

Μάλιστα η αναβάθμιση έγινε σχεδόν ταυτόχρονα διαθέσιμη και για το μεγαλύτερο Galaxy S10+, επίσης χωρίς κάποια ιδιαίτερη αναφορά στην λίστα με τις αλλαγές που περιλαμβάνει, συγκεκριμένα για το Night Mode.

Το Galaxy S10 απέκτησε πλέον ξεχωριστό Night Mode, για την  λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού. Το Night Mode έχει την δική του ξεχωριστή θέση στην εφαρμογή της κάμερας, και μπορεί να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα όταν το θέλει ο ιδιοκτήτης του Smartphone.

Η λήψη μιας φωτογραφίας διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα, αφού το Galaxy S10 βγάζει πλέον συνεχόμενες φωτογραφίες, τις οποίες και συνδυάζει σε ένα τελικό αρχείο. Στην οθόνη εμφανίζεται ένα μήνυμα που ζητάει από τον χρήστη να κρατήσει σταθερή τη συσκευή του ώστε οι φωτογραφίες να μην είναι θολές ή “κουνημένες”.

Οι πρώτες εντυπώσεις από το Night Mode είναι τουλάχιστον θετικές, με το Galaxy S10 να μπορεί να βγάλει σίγουρα πιο φωτεινές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της νύχτας, που παρόλα αυτά δεν έχουν αυξημένα επίπεδα λεπτομέρειας σε σύγκριση με αυτές που μπορεί να βγάλει χωρίς το Night mode ενεργό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights