Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P30 Pro Vs Xiaom Mi 9 (Video)
mi 9

Huawei P30 Pro Vs Xiaom Mi 9 (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Στην κορυφαία κατηγορία χαρακτηριστικών, οι συγκρίσεις σχεδόν ποτέ δεν τελειώνουν, αφού κάθε εταιρεία προσφέρει ότι καλύτερο έχει διαθέσιμο, προκειμένου να τραβήξει αυτή το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. To Huawei P30 Pro και το Xiaomi Mi 9 είναι δύο από τις πιο ισχυρές σε όλους τους τομείς, προτάσεις που μπορεί να βρει κανείς αυτή τη στιγμή διαθέσιμες επίσημα στη χώρα μας. Ετοιμάσαμε λοιπόν ένα ακόμα βίντεο, στο οποίο αναλύουμε και “συγκρίνουμε” τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των δύο συσκευών.

Προφανώς και τα δύο Smartphones έχουν μια σημαντική διαφορά στην τιμή πώλησης τους, διαφορά που πρακτικά τα τοποθετεί σε διαφορετική κατηγορία. Όμως το Mi 9 της Xiaomi έχει σχεδόν όλα όσα χρειάζεται για να “ανταγωνιστεί” ευθέως το P30 Pro, τουλάχιστον στους περισσότερους από τους βασικούς τομείς που συγκρίνονται συνήθως δύο τόσο ισχυρές συσκευές. Ο Snapdragon 855 επεξεργαστης της Qualcomm δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τον αντίστοιχα εντυπωσιακό σε απόδοση Kirin 980 της Huawei, ενώ τα 6 GB μνημης RAM του Mi 9 δεν είναι απαραίτητα “μειονέκτημα”, αφού το P30 Pro έρχεται μεν με 8 GB στη χώρα μας επίσημα, υπάρχει όμως και μικρότερο έκδοση με αντίστοιχης χωρητικότητας μνήμη RAM.

Στον τομεά της φωτογραφίας όμως, το P30 Pro είναι αδιαμφισβήτητα ο νικητής, με την απόδοση των τριών καμερών του σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, και φυσικά την μοναδική περισκοπική κάμερα με το 5Χ οπτικό zoom. Όμως και εδώ το Mi 9 της Xiaomi προσφέρει ένα αντίστοιχα ενδιαφέρον σύνολο από τρεις διαφορετικές κάμερες, που μπορεί να “χάνει” ελάχιστα σε συνολική απόδοση, έρχεταια όμως σε σημαντικά χαμηλότερο κόστος για τον υποψήφιο αγοραστή.

Όπως πάντα, περιορίζουμε τη σύγκριση στους τομείς που μπορεί να γίνει αντικειμενικά, όπως το μέγεθος και η ανάλυση της οθόνης, και όχι σε τομείς όπου ο υποκειμενικός παράγοντας παίζει σημαντικό ρόλο, όπως σε αυτόν του εξωτερικού σχεδιασμού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights