Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της ΒΕΑΤ στην ΕΡΤ1

Συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της ΒΕΑΤ στην ΕΡΤ1

απο Kostas Gliatiotis

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΕΑΤ Νίκος Δρανδάκης μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή “Πρωινή βάρδια”, στους δημοσιογράφους Κώστα Αλατζά και Μάνο Νιφλή, παρουσία του Προέδρου του ΣΑΤΑ Θύμιου Λυμπερόπουλου.

Δρανδάκης: Fake Νews η ερμηνεία Λυμπερόπουλου για την Τροπολογία . Δεν αλλάζει τίποτα για τους συνεργάτες οδηγούς και τους πολίτες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή μας

Βασικά σημεία από τη συνέντευξη του κ. Δρανδάκη:

  • Η νέα τροπολογία δεν αλλάζει τη λειτουργία της ΒΕΑΤ και τον τρόπο που οι πολίτες πληρώνουν ηλεκτρονικά για τις διαδρομές τους.

  • Είναι Fake News η ερμηνεία περί απαγόρευσης χρήσης πιστωτικών/ χρεωστικών καρτών μέσω εφαρμογών.

  • Δεν είναι αρμόδιος για να ερμηνεύσει την νέα τροπολογία του Νόμου ο κ. Λυμπερόπουλος.

  • Δεν υπάρχει ενιαία προμήθεια για τις πλατφόρμες διαμεσολάβησης σε άλλες χώρες της ΕΕ, όπως ισχυρίζεται ο κ. Λυμπερόπουλος.

  • Η ΒΕΑΤ έχει 7.000 οδηγούς συνεργάτες ενώ ο κ. Λυμπερόπουλους εξελέγη από μόλις 2.500 μέλη στις πρόσφατες εκλογές του ΣΑΤΑ.

  • Η ΒΕΑΤ φορολογείται στην Ελλάδα, σε αντίθεση με όσα διαδίδει ο κ. Λυμπερόπουλος.

  • Σε όλους του ελέγχους που έχουν γίνει στη ΒΕΑΤ από την Πολιτεία δεν διαπιστώθηκε καμία παράβαση.

  • Η ΒΕΑΤ έχει οδηγήσει τον κ. Λυμπερόπουλο στο δικαστήριο για παρόμοιες δηλώσεις του και έχει προσκομίσει στη δικογραφία όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη νόμιμη λειτουργία της. Επομένως ο κ. Λυμπερόπουλος τα έχει στη διάθεσή του, γνωρίζει πολύ καλά και συνειδητά συνεχίζει να ψεύδεται συκοφαντώντας την εταιρία.

Συμπερασματικά, και οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί και οι πολίτες μπορούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της ΒΕΑΤ όπως έκαναν μέχρι τώρα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights