Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Bewise υποστηρίζει το Athens Azure Bootcamp 2019

Η Bewise υποστηρίζει το Athens Azure Bootcamp 2019

απο Kostas Gliatiotis

Το Athens Azure Bootcamp 2019 είναι γεγονός! Στις 11 Μαΐου 2019, όλες οι κοινότητες θα συναντηθούν και πάλι στην πέμπτη μεγάλη εκδήλωση της Αθήνας Azure Bootcamp! H Βewise, υποστηρίζοντας παρόμοιες πρωτοβουλίες, συμμετέχει ως χορηγός της εκδήλωσης.

Ένας από τους βασικούς ομιλητές θα είναι και ο Γιώργος Μάρκου, Technical Lead της Bewise ο οποίος θα μιλήσει για τη βελτίωση του Datacenter με hybrid cloud.  Όπως δηλώνει και ο ίδιος «Μάθετε πώς να δοκιμάζετε τις Azure Hybrid Solutions, ώστε  οι εφαρμογές σας να είναι πάντα βελτιστοποιημένες και ευέλικτες, χωρίς να διακυβεύονται οι επιδόσεις, η ασφάλεια ή ο έλεγχος. Με το σωστό μίγμα υβριδικών τεχνολογιών πληροφορικής, η επιχείρησή σας θα είναι έτοιμη να επιταχύνει την καινοτομία και να ευδοκιμήσει στον ψηφιακό μας κόσμο

Κάθε ομάδα χρηστών στο Athens Azure Bootcamp 2019, θα παρουσιάσει τη δική της εμπειρία και τον τρόπο λειτουργίας με τα μέλη της. Το αποτέλεσμα είναι ότι χιλιάδες άνθρωποι μπορούν να μάθουν για το Azure και να ενωθούν μαζί στο διαδίκτυο κάτω από το κοινωνικό hashtag #AzureAthens! Η πλατφόρμα Azure Cloud είναι πραγματικά μεγάλη και προσφέρει μια πολύ μεγάλη λίστα εξαιρετικών υπηρεσιών. Μια μέρα αφιερωμένη στο Cloud και το Microsoft Azure! 16+ ομιλητές, 3 παράλληλα sessions κι οι κοινότητες πληροφορικής azureheads.gr, autoexec.gr, sqlschool.gr, dotnetzone.gr, συναντώνται στον πολυχώρο της Τεχνόπολις στο Γκάζι για μια μέρα γεμάτη Azure!

Ζήστε μία μέρα αφιερωμένη στο Azure και ανακαλύψτε όλες τις νέες τεχνολογίες και πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights