Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Google παρουσίασε τα Pixel 3a και Pixel 3a XL
pixel 3a

Η Google παρουσίασε τα Pixel 3a και Pixel 3a XL

απο Kostas Gliatiotis
Μετά την παραδοχή της Google ότι τα Pixel 3 και 3XL έχουν μειωμένες πωλήσεις σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες συσκευές της σειράς, ήταν σχεδόν αναμενόμενη, και ήδη γνωστή η παρουσίαση δύο οικονομικότερων συσκευών στην ίδια σειρά.
Τα δύο Pixel 3a και Pixel 3a XL έρχονται με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, και διαφέρουν ουσιαστικά στο μέγεθος της οθόνης τους αλλά και τη μπαταρία στο εσωτερικό τους.

Ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 675 και για τα δύο Smartphones, ενώ η μνήμη RAM έχει παραμείνει στα 4GB με την εταιρεία να επιμένει να μην προσφέρει και κάποια μεγαλύτερη έκδοση. Αντίστοιχα και ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 64GB χωρίς να υπάρχει δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών μνήμης .
Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η κάμερα, που σύμφωνα με τη Google είναι ίδια με αυτή των ακριβότερων συσκευών. Τεχνικά πρόκειται για έναν αισθητήρα των 12ΜΡ με έναν φακό διαφράγματος f/1.8 με 1.4μm μέγεθος για κάθε Pixel. Υπάρχει φυσικά και OIS, ενώ τα πλεονεκτήματα της κάμερας είναι περισσότερο στον τομέα της επεξεργασίας.

Οι διαφορές τώρα αφορούν περισσότερο όπως ήδη αναφέραμε το μέγεθος της οθόνης και της μπαταρίας. Το μικρότερο Pixel 3a έχει μια οθόνη 5.6 ιντσών, τεχνολογίας Amoled και με ανάλυση 2280Χ1080 pixels. Το Pixel 3a XL έχει μεγαλύτερη οθόνη 6 ιντσών, επίσης τεχνολογίας Amoled, με ανάλυση 2160 x 1080 pixels.

Για την μπαταρία το μικρότερο Pixel 3a έρχεται με 3.000 mAh που είναι οριακά αποδεκτή, ενω το μεγαλύτερο Pixel 3a έχει μια αντίστοιχα μεγαλύτερη μπαταρία των 3.700mAh στο εσωτερικό του. Η ταχεία φόρτιση υποστηρίζεται και από τις δύο συσκευές στα 18W φυσικά μέσω USB Type C.

Οι τιμές πώλησης των δύο συσκευών έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού το Pixel 3a έρχεται στα 399 δολάρια , ενώ το μεγαλύτερο Pixel 3a XL στα 479 δολάρια. Τα δύο smartphones είναι ήδη διαθέσιμα στις χώρες που η Google έχει επίσημη παρουσία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights