Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Huawei παρουσίασε το P Smart Z με Pop up Camera
p smart z

Η Huawei παρουσίασε το P Smart Z με Pop up Camera

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ακόμα Smartphone στην μεσαία κατηγορία τιμής παρουσίασε η Huawei, αυτή τη φορά με μια ενδιαφέρουσα προσθήκη, μιας μπροστινής Pop Up κάμερας που “βγαίνει” από το εσωτερικό του όταν θέλουμε να βγάλουμε μια φωτογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, σχεδόν ολόκληρη η μπροστινή επιφάνεια του P Smart Z καλύπτεται από την 6.59 ιντσών οθόνη του, η οποία έχει ένα εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο γύρω της, και κανενός είδου Notch.

Το P Smart Z διαφέρει σε κάποια άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του από τις νεότερες συσκευές της εταιρείας όπως το P30 Lite, αφού έχει “μόνο” δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, σε μια διάταξη ουσιαστικά ίδια με αυτή του P Smart 2019. Η βασική κάμερα έχει ανάλυση 16ΜΡ ενώ η δεύτερη είναι ένας αισθητήρας μόλις 2ΜΡ και χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του βάθους σε φωτογραφίες με θολό φόντο.

Στο εσωτερικό του P Smart Z υπάρχει ο Kirin 710F, με την εταιρεία να μην αναφέρει τι ακριβώς διαφορές έχει σε απόδοση από τον “συνηθισμένο” Kirin 710, ενώ συνδυάζεται με 4 GB μνήμης RAM, που θεωρείται πλέον το ελάχιστο αποδεκτό σε αυτή  την κατηγορία. Η μπαταρία στο εσωτερικό του P Smart Z είναι αρκετά μεγάλη με χωρητικότητα 4.000 mAh και “τρέχει” το νεότερο Android 9 Pie με το EMUI 9.0 γραφικό περιβάλλον της Huawei πάνω από αυτό.

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 64 GB στην μια και μοναδική έκδοση του Smartphone, η οποία σύμφωνα με το Amazon στην Ιταλία, θα κοστίζει 280 Ευρώ όταν γίνει επίσημα διαθέσιμο. Το περίεργο είναι ότι το Smartphone θα ξεκινήσει να πωλείται σε περίπου 2 μήνες από την Huawei, για αυτό και η ανακοίνωση του έγινε με λιγότερη επισημότητα από ότι συνηθίζει η εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights