Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia: To Nokia 8.1 μέσα στα πρώτα κινητά που προσφέρει το Android Q Beta στους developers

Nokia: To Nokia 8.1 μέσα στα πρώτα κινητά που προσφέρει το Android Q Beta στους developers

απο John Leondaris

Μέσα στα πρώτα κινητά παγκοσμίως που προσφέρει το Android Q Beta στους developers είναι το Nokia 8.1, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της HMD Global, προκειμένου, όπως αναφέρει, να δώσει τη δυνατότητα στους developers τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσουν τις εφαρμογές τους πριν από το επίσημο λανσάρισμα του Android Q.

Συμμετέχοντας στο Android developer preview πρόγραμμα, τα τηλέφωνα της Nokia συνεχίζουν να φέρνουν τις τελευταίες καινοτομίες από την Google στους developers και εκπληρώνουν τη σχετική υπόσχεση της Nokia σε αυτούς.

Το developer preview πρόγραμμα των τηλεφώνων της Nokia ήταν πρωτοπόρο καθώς έφερε το Android 9 Pie preview στο Nokia 7 Plus. Τώρα στο δεύτερο έτος του, έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους developers να σχεδιάσουν, να δοκιμάσουν και να τελειοποιήσουν τις εφαρμογές τους στο Android, ώστε να είναι έτοιμες για την πιστοποίηση από το Play Store πριν ξεκινήσει κάθε νέα έκδοση του λογισμικού Android.

Το Android Q αναμένεται ότι θα παρέχει στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο των δεδομένων τους, όπως για παράδειγμα όταν οι εφαρμογές έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία τους. Το τελευταίο λειτουργικό σύστημα Android αναμένεται επίσης ότι θα προσφέρει βελτιωμένες λειτουργίες απορρήτου, όπως περιορισμούς σε εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και μια ενημερωμένη έκδοση για την καλύτερη προστασία των ευαίσθητων αναγνωριστικών από τις συσκευές.

Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι χρήστες μπορούν να προσβλέπουν σε βελτιωμένη πλοήγηση που βασίζεται σε κινήσεις των χεριών, η οποία εκμεταλλεύεται τις σημερινές μεγάλες οθόνες και ένα νέο «σκούρο» θέμα που πέρα από το να ευχάριστο στο μάτι, θα βοηθήσει επίσης στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Όπως και με Android 9 Pie developer preview, τα μέλη όχι μόνο θα έχουν πρόσβαση στο λογισμικό Android Q Beta, αλλά θα μπορούν επίσης να μοιραστούν ιδέες και να συνεργαστούν χρησιμοποιώντας το φόρουμ της κοινότητας. Η ομάδα των προγραμματιστών της HMD Global θα συνεχίσει να προσφέρει feedback μέσω του επίσημου καναλιού, προσφέροντας υποστήριξη σε 16 γλώσσες. Αυτό θα ενσωματωθεί μέσα στο ίδιο το λογισμικό και, μόλις υποβληθεί, τα θέματα μπορούν να αναθεωρηθούν και να διορθωθούν πολύ γρήγορα.

Οι developers που έχουν Nokia 8.1 μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση https://www.nokia.com/phones/en_int/developer/ για να εγγραφούν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights