Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 9 Video Review
mi 9

Xiaomi Mi 9 Video Review

απο Kostas Gliatiotis

O χρόνος τρέχει και οι συσκευές δεν… τελειώνουν, όμως το Mi 9 της Xiaomi, το ισχυρότερο με διαφορά Smartphone της εταιρείας, είναι σίγουρα μια από τις πιο εντυπωσιακές συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μας τον τελευταίο καιρό. Μέχρι να ολοκληρωθεί η γραπτή έκδοση του Review μας, ετοιμάσαμε ένα αναλυτικό βιντεο, στο οποίο περιγράφουμε την συνολικά εντυπωσιακή εικόνα που έχουμε για το κορυφαίο Smartphone της Xiaomi.

Η Infoquest Hellas, που εισάγει επίσημα τα προϊόντα της Xiaomi στην Ελλάδα, μας παραχώρησε το Mi 9 για τις ανάγκες του Review, στην κορυφαία έκδοση με 128GB αποθηκετικου χώρου, και 6 GB μνήμης RAM. Η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης είναι περίπου στα 550 ευρώ, κάτι που κάνει το Mi 9 σημαντικά οικονομικότερο από τους βασικούς ανταγωνιστές του. Για να πετύχει τη συγκεκριμένη τιμή, η Xiaomi δεν έχει κάνει κάποια ιδιαίτερη παραχώρηση στο Smartphone, και οι ελάχιστες ελλείψεις που διαπιστώσαμε είναι απόλυτα δικαιολογημένες σε αυτό το κόστος.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πραγματικά δύσκολο να βρει κανείς κάποια πιο ολοκληρωμένη πρόταση από αυτή της Xiaomi, και στο κόστος των 550 ευρώ είναι ουσιαστικά αδύνατον. Το βίντεο μας περιγράφει όσο το δυνατόν πιο αναλυτικά, τα βασικά χαρακτηριστικα του Mi 9, τις καταπληκτικές επιδόσεις που χαρίζει ο Snapdragon 855 αλλά και τον πολυτελή σχεδιασμό. Προφανώς ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, και ειδικά η βασική με την ανάλυση των 48ΜΡ.

Έχουμε ήδη συγκρίνει το Mi 9 με τους βασικότερους ανταγωνιστές του, σε ξεχωριστά βίντεο, που εστιάζουν περισσότερο στον τομέα της κάμερας αλλά και στις συνολικές δυνατότητες. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη σύγκριση μας με το Galaxy S10+ της Samsung, που έχει αντίστοιχα μεγάλη οθόνη (και σημαντικά μεγαλύτερη… τίμη) αλλά και το κορυφαίο φωτογραφικά P30 Pro της Huawei.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και το αναλυτικό Review στη σελίδα μας για το Mi 9, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα σύνολο από δοκιμές που καλύπτουν σχεδόν όλους τους σημαντικούς τομείς που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights