Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ AOC: Νέα μακροπρόθεσμη συνεργασία με τη Red Bull

AOC: Νέα μακροπρόθεσμη συνεργασία με τη Red Bull

απο John Leondaris

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοίνωσε μία μακροπρόθεσμη συνεργασία με τη Red Bull, με βάση την οποία οι ομάδες και οι παίκτες που ανταγωνίζονται σε σημαντικά esports events που διοργανώνονται από τη Red Bull θα εξοπλίζονται με τις κορυφαίες οθόνες gaming της AOC.

Επιπλέον, δέκα Red Bull Player One events που λάβουν χώρα σε όλη την Ευρώπη θα χρηματοδοτηθούν από την AOC για όλη τη διάρκεια του 2019.

Με θεμέλιο αυτή τη συνεργασία, οι δύο εταιρίες στοχεύουν στην εμβάθυνση της μακρόχρονης συμμετοχής τους στην ανταγωνιστική σκηνή του gaming διευκολύνοντας η μία την άλλη. Ως ομάδα, η AOC και η Red Bull φιλοδοξούν να εξελίξουν την εμπειρία των esports σε επαγγελματικό επίπεδο τόσο για τους παίκτες όσο και για τους οπαδούς.

Τα παρεχόμενα μοντέλα επιλέχθηκαν προσεκτικά για κάθε Esport και διαθέτουν γρήγορους χρόνους απόκρισης μόλις 1 ms, ρυθμούς ανανέωσης έως 240 hz, και ζωντανές και ευκρινείς QHD αναλύσεις που φτάνουν μέχρι 2560 x 1440 pixels.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights