Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Δοκιμάζουμε το νέο Honor 20 Lite (Video)
honor 20 lite

Δοκιμάζουμε το νέο Honor 20 Lite (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Η Honor συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την επιθετική πολιτική της στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο, μια πολιτική που σε μεγάλο βαθμο βασίζεται στην παρουσία στην μεσαία κατηγορία τιμής. Το νέο Honor 20 Lite της εταιρείας, είναι σχεδιασμένο να προσφέρει “ακριβώς” αυτά που πρέπει να έχει πλέον ένα Smartphone, ενώ όπως πάντα, εχει σαν στόχο να τα προσφέρει σε ανταγωνιστική τιμή πώλησης.

Η συσκευή έρχεται επίσημα στη χώρα μας εδώ και μερικές ημέρες, ενώ μέχρι και τα τέλη Μαϊου, θα πωλείται αποκλειστικά από τα καταστήματα της Cosmote και του ΓΕΡΜΑΝΟΥ. Το Smartphone έχει στο εσωτερικό του τον Kirin 710 επεξεργαστή της Huawei, μια προφανώς όχι τυχαία επιλογή, αφού η Honor παραμένει “θυγατρική”  της. Ο επεξεργαστής αυτός είναι με άνεση αρκετά ικανός να καλύψει τις απαιτήσεις που έχει σχεδόν κάθε χρήστης, πάντα από ένα Smartphone που κοστίζει επίσημα λίγο κάτω από 300 ευρώ στη χώρα μας.

Ο Kirin 710 λοιπόν, συνδυάζεται με 4GB μνήμης RAM, αλλά και με 128GB αποθηκευτικού χώρου, στην μικρότερη και βασική έκδοση του Honor 20 Lite. Το μεγαλύτερο όμως “πλεονέκτημα” του Smartphone είναι οι συνολικά τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του. Η βασική από αυτές έχει ανάλυση 24ΜΡ, με ένα αρκετά αποδοτικό f/1.8 διάφραγμα στον φακό της, ενώ υπάρχει και μια δεύτερη κάμερα με υπερ ευρυγώνιο φακό, για μεγαλύτερο πλάνο στις φωτογραφίες. Η ανάλυση της είναι χαμηλότερη στα 8ΜΡ, πρακτικά ίδια με όλες τις συσκευές σε αυτή την κατηγορία τιμης, ενώ το διάφραγμα του φακού της είναι στο f/2.4 και δεν υπάρχει δυνατότητα Auto focus. Τέλος, η τρίτη κάμερα είναι στα 2ΜΡ και δεν λειτουργεί αυτόνομα για τη λήψη φωτογραφιών. Η κάμερα αυτή είναι χρήσιμη μόνο για τον υπολογισμό του βάθους, σε φωτογραφίες με θολό φόντο.

Το Honor 20 Lite είναι συνολικά σχεδιασμένο με την ίδια φιλοσοφία όπως και το “συγγενικό” P30 Lite, με την Honor να έχει κάνει συγκεκριμένες αλλαγές προκειμένου να μειωθεί το κόστος του, και αντίστοιχα η τιμή πώλησης του. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι η εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει μια ακόμα ιδιαίτερα ανταγωνιστική πρόταση στην μεσαία κατηγορία. Τις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμο και το αναλυτικό Review μας για το Smartphone, μαζί με μερικά ακόμα βίντεο που θα το συγκρίνουν με τους βασικούς ανταγωνιστές του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights