Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A70 : Η καθημερινή χρήση με το One Ui (Video)
galaxy a70

Samsung Galaxy A70 : Η καθημερινή χρήση με το One Ui (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung έχει σχεδιάσει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό και εύχρηστο, νέο γραφικό περιβάλλον για τις συσκευές της, με την ονομασία One Ui. Το νέο Galaxy A70, είναι από τις πρώτες συσκευές που έρχονται στην αγορά με την έκδοση 1.1 του One Ui, μετά τα κορυφαία Galaxy S10 της εταιρείας. Το γραφικό περιβάλλον της Samsung έχει αρκετές αλλαγές στην εμφάνιση του, σε σύγκριση με τις προηγούμενες “προσπάθειες” της, ενώ διαθέτει και μερικές χρήσιμες νέες δυνατότητες.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, παρουσιάζουμε τις βασικότερες από αυτές τις αλλαγές σε εμφάνιση και δυνατότητες, στο νέο Galaxy A70, που εκτός των άλλων αποτελεί και το Smartphone με τη μεγαλύτερη σε μέγεθος οθόνη, που έχει η Samsung διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά. Ο τρόπος που παρουσιάζονται οι εφαρμογές, οι δυνατότητες παραμετροποίησης της οθόνης αναμονής και η επιλογή για το αν θα υπάρχει ξεχωριστό “μενού” εφαρμογών ή όχι, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχει ο ιδιοκτήτης του Galaxy A70 για να το φέρει στα μέτρα του.

Το One Ui προσφέρει επιπλέον ευκολία στην χρήση με το ένα χέρι, αφού έχει σχεδιαστεί να “φέρνει” στο κάτω μέρος της οθόνης τις επιλογές που μπορεί να διαλέξει ο ιδιοκτήτης του, μια αλλαγή που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε ένα Smartphone με το μέγεθος του Galaxy A70. Αντίστοιχα, η “νυχτερινή λειτουργία” κάνει σημαντικά πιο ξεκούραστη την χρήση του One Ui το βράδυ, αλλά και γενικότερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μάλιστα, σε AMOLED οθόνες, η ενεργοποίηση της νυχτερινής λειτουργίας, έχει σημαντικά οφέλη και στην κατανάλωση ενέργειας.

Το One Ui αποτελεί ένα από τα “πλεονεκτήματα” του Galaxy A70 σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό του, αφού το γραφικό περιβάλλον της Samsung αποτελεί την μέχρι στιγμής πιο ολοκληρωμένη και σωστά σχεδιασμένη επιλογή, για όσους δεν είναι φίλοι του Stock Android στη μορφή που το σχεδιάζει η ίδια η Google.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights