Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Gaming στο Samsung Galaxy A20e (Video)
galaxy a20e

Gaming στο Samsung Galaxy A20e (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Το Mobile Gaming αποτελεί καλώς ή καλώς έναν σημαντικό πλέον τομέα, για ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού. Για αυτόν τον λόγο και όχι μόνο, ακόμα και οι συσκευές στη μεσαία κατηγορία τιμής, έχει νόημα και ενδιαφέρον, να έχουν καλή απόδοση στο Gaming έστω προφανώς και με συγκεκριμένες παραχωρήσεις στις επιδόσεις τους. Το νέο Galaxy A20e της Samsung, αποτελεί ένα ενδιαφέρον παράδειγμα αυτής της λογικής, αφού παρά το χαμηλό του κόστους, οριακά κάτω από τα 200 ευρώ, είναι τελικά ένα Smartphone με καλύτερη απόδοση στον τομέα αυτό, από ότι περιμένει κανείς αρχικά.

Το Galaxy A20e έχει στο εσωτερικό του τον Exynos 7884 επεξεργαστή, σχεδιασμένο από την ίδια τη Samsung. Ο επεξεργαστής αυτός, όπως δηλώνει και η ονομασία του, αποτελεί μια λιγότερο ισχυρή έκδοση του Exynos 7885, που με τη σειρά του έχει χρησιμοποιηθεί σε Smartphones όπως το Galaxy A7 και το Galaxy A8 του 2018. Η κάρτα γραφικών του Exynos 7884 τώρα, παραμένει η Mali G71, που ακόμα και σε έκδοση με δύο μονάδες παραγωγής γραφικών (πυρήνες…) έχει απόδοση σημαντικά καλύτερη από αυτή των περισσότερων συσκευών σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Στο συγκεκριμένο βίντεο λοιπόν, δοκιμάζουμε τις επιδόσεις του Galaxy A20e σε παιχνίδια που “θεωρητικά” θα έπρεπε να είναι εκτός των δυνατοτήτων του, όπως το πάντα απαιτητικό PUBG αλλά και το παλαιότερο Asphalt 8 της Gameloft. Η 5.8 ιντσών οθόνη του Smartphone είναι ένας “περιοριστικός” παράγοντας για όσους θέλουν μια πιο άνετη Gaming εμπειρία, όμως αποτελεί ουσιαστικά και το μοναδικό μειονέκτημα του Smartphone για τα χρήματα που κοστίζει.

Με επιδόσεις που το τοποθετούν στην κορυφή της κατηγορίας του, το Galaxy A20e είναι ένα ασυνήθιστα ανταγωνιστικό Smartphone από τη Samsung, και μάλιστα σε έναν τομέα όπως αυτός του Gaming που κατά κανόνα δεν μπορεί να κριθεί σε αυτά τα χρήματα. Προφανώς και λιγότερο απαιτητικά παιχνίδια, που πολλές φορές είναι και πιο “διασκεδαστικά” για να παίζει κάποιος όταν θέλει να περάσει η ώρα του, παίζουν ακόμα πιο άνετα στο Smartphone, κάτι που αυξάνει ακόμα περισσότερο τη χρησιμότητα του για τους φίλους του Gaming.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights