Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Gaming στο νέο Honor 20 Lite (Video)
honor 20 lite

Gaming στο νέο Honor 20 Lite (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Το Mobile gaming αποτελεί καλώς ή κακώς έναν από τους σημαντικότερους τομείς με βάση τους οποίους συγκρίνεται η απόδοση ενός Smartphone, τουλάχιστον στην κατηγορία τιμής και στο αγοραστικό κοινό που απευθύνται συσκευές όπως το νέο Honor 20 Lite. Η εταιρεία προφανώς και στοχεύει το νεότερο σε ηλικία αγοραστικό κοινό, το οποίο είναι και αυτό που ενδιαφέρεται περισσότερο να παίζει παιχνίδια με το Smartphone του.

Ετοιμάσαμε λοιπόν ένα ξεχωριστό βίντεο, στο οποίο δοκιμάζουμε τις επιδόσεις του Honor 20 Lite στον τομέα του Gaming, και σε μερικά από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια που μπορεί να βρει κανείς διαθέσιμα στο Play Store της Google και όχι μόνο.

Ο Kirin 710 επεξεργαστής της Huawei, προσφέρει αποδεκετές επιδόσεις σε αυτόν τον τομέα, ενώ το Honor 20 Lite εκμεταλλεύεται και τις βελτιώσεις που φέρνει η GPU Turbo τεχνολογία που έχει αναπτύξει η “μητρική” Huawei για ακόμα καλύτερη Gaming απόδοση. Η τεχνολογία αυτή, αναλαμβάνει να “παρακολουθεί” τα παιχνίδια ενώ αυτά τρέχουν, και να μπορεί να γνωρίζει τις απαιτήσεις που θα έχουν σε επεξεργαστική ισχύ και σε ισχύ από την GPU προκειμένου να απελευθερώνει τους απαραίτητους πόρους συστήματος.

Το GPU Turbo είναι η τεχνολογία που δίνει λοιπόν στο Honor 20 Lite καλύτερη Gaming απόδοση από αυτή που περιμένει κανείς με βάση τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Η απόδοση της Mali G51 GPU με τρεις μονάδες παραγωγής γραφικών, βελτιώνεται σημαντικά, τουλάχιστον σε όσα παιχνίδια είναι συμβατά με το GPU Turbo.

Στα παιχνίδια αυτά περιλαμβάνονται αρκετοί γνωστοί “τίτλοι” όπως το PUBG, ένα παιχνίδι που υπό κανονικές συνθήκες θα είχε πολύ “χειρότερη” απόδοση στο Honor 20 Lite αν η εταιρεία δεν προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί σωστά όλους τους διαθέσιμους πόρους. Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι ότι το Smartphone προσφέρει μια εντυπωσιακά καλή και … ομαλή Gaming εμπειρία, ακόμα και για όσους είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί και δεν θέλουν να ξοδέψουν επιπλέον χρήματα για μια πιο ακριβή αλλά και ισχυρή συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights