Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η HMD Global παρουσίασε το Nokia 3.2 στην Ινδία

Η HMD Global παρουσίασε το Nokia 3.2 στην Ινδία

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ακόμα Smartphone με ιδιαίτερα χαμηλή τιμή πώλησης παρουσίασε η HMD Global που έχει τα δικαιώματα κατασκευής με την ονομασία της Nokia. Το Nokia 3.2 όπως δηλώνει και η ονομασία του, αποτελεί την “συνέχεια” του Nokia 3.1 που έχει κυκλοφορήσει επίσημα και στη χώρα μας.

Το Smartphone έχει απλά αποδεκτά τεχνικά χαρακτηριστικά, προκειμένου να είναι ελκυστικό σε κόστος για την αγορά της Ινδίας, που παρότι έχει εντυπωσιακά μεγάλο μέγεθος, αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από φθηνές συσκευές. Στο εσωτερικό του Nokia 3.2 βρίσκεται ο Snapdragon 429 επεξεργαστής της Qualcomm που λόγω των χαμηλών επιδόσεων του, βοηθάει στο να πετύχει η μπαταρία τις δύο ημέρες λειτουργία που υπόσχεται η εταιρεία.

Η μπαταρία αυτή είναι αρκετά μεγάλη με χωρητικότητα 4.000 mAh, ενώ και η 6,26 ιντσών οθόνω συμβάλει και αυτή στην περιορισμένη κατανάλωση ενέργειας με την χαμηλή 720p ανάλυση της. Το Nokia 3.2 έχει μια μόνο κάμερα στο πίσω μέρος του, που προφανώς και είναι αρκετη για το κοινό στο οποίο απευθύνεται, με ανάλυση 13MP  και ένα σχετικά περιορισμένο f/2.2 διάφραγμα στον φακό της. Αντίστοιχα και η Selfie κάμερα είναι μικρή στα 5ΜΡ, ενώ υπάρχει και 3.5mm θύρα ακουστικών,  αφού το Nokia 3.2 έχει και ενσωματωμένο ραδιόφωνο.

Το Smartphone “τρέχει” το Android 9 Pie αυτή τη στιγμή, ενώ είναι δεδομένο ότι αφού συμμετέχει στο Android One πρόγραμμα της Google, θα αναβαθμιστεί και σε νεοτερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος. Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει ανακοινωσει κάτι για την κυκλοφορία του Nokia 3.2 εκτός της Ινδίας, αν και είναι σχεδόν δεδομένο ότι έστω και με διαφοροποιήσεις θα το δούμε και στον υπόλοιπο κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights