Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Samsung ετοιμάζει κάμερα με 5X Zoom

Η Samsung ετοιμάζει κάμερα με 5X Zoom

απο Kostas Gliatiotis

Ακολουθώντας την τάση της αγοράς, η Samsung ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε και αυτή τη μαζική παραγωγή μιας κάμερας με 5Χ οπτικό ζουμ, παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιεί η Huawei στο νέο κορυφαίο P30 Pro. Η κάμερα είναι σχεδιασμένη με τον ίδιο τρόπο όπως και αυτή της Huawei, και θα τοποθετείται οριζόντια στο εσωτερικό των Smartphones, προκειμένου να μην “προεξέχει” στο πίσω μέρος τους.

Η Samsung χρησιμοποιεί και αυτή μια διάταξη με πρίσμα στην άκρη, ώστε να αντανακλά το φως και την εικόνα πάνω στον αισθητήρα, και η εταιρεία αναφέρει ότι έχει χρησιμοποιήσει διαφορετικό σχεδιασμό στο πρίσμα αυτό, σε σύγκριση με την κάμερα των… άλλων εταιρειών.

Το περίεργο είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ανάλυση της συγκεκριμένης κάμερας, αφού η Samsung εδωσε μερικά δείγματα φωτογραφιών από αυτή, χωρίς όμως περισσότερες λεπτομέρειες. Η κάμερα χρησιμοποιεί ψηφιακό zoom για οτιδήποτε λιγότερο από το 5Χ, αφού ο φακός δεν έχει κινούμενα μέρη που να του επιτρέπουν να αλλάξει το οπτικό του πεδίο.

Σε κάθε περίπτωση, μένει να δούμε αν η Samsung θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη κάμερα σε κάποιο επόμενο κορυφαίο της Smartphone όπως το Note 10 ή αν θα την κρατήσει για ποιο οικονομικές συσκευές ώστε να προσφέρει μια ανταγωνιστική λύση σε σύγκριση με το P30 Pro της Huawei. Σε κάθε περίπτωση, η Κινεζική εταιρεία έχει ένα σημαντικό προβάδισμα στον τομέα του λογισμικού για την επεξεργασία δεδομένων από την κάμερα, κάτι που σημαίνει ότι η Samsung έχει ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά της εκτός από το να μπορεί να παράγει την κάμερα με το 5x οπτικό Zoom.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights