Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ WITSIDE: Live τα αποτελέσματα των εκλογών από την online εφαρμογή της

WITSIDE: Live τα αποτελέσματα των εκλογών από την online εφαρμογή της

απο John Leondaris

Τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων για όλες τις Περιφέρειες και Δήμους της χώρας θα έχουν την Κυριακή οι χρήστες της online πλατφόρμας της WITSIDE.

Ειδικότερα, με την εφαρμογή eleQtions 2019 οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν και να αναζητήσετε γρήγορα και εύκολα τα εκλογικά αποτελέσματα. Πρόσβαση στην εφαρμογή έχουν όλες οι συσκευές, ενώ η ενημέρωση των δεδομένων θα παρέχεται από την Singular Logic.

Το Star Channel Κεντρικής Ελλάδος έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα χρησιμοποιήσει την εφαρμογή eleQtions 2019 για να μεταδώσει και να αναλύσει ζωντανά τα εκλογικά αποτελέσματα.

Η εταιρεία

Η WITSIDE είναι μία εταιρεία Augmented Analytics. Εστιάζει τη δράση της στην άντληση, συλλογή, επεξεργασία και αξιοποίηση δεδομένων.

Διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Qlik και της Alteryx. Κινείται με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και το πελατολόγιό της περιλαμβάνει πάνω από 350 επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Η Qlik βοηθά επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να κινούνται ταχύτερα, να εργάζονται πιο έξυπνα και να ανοίγουν νέους δρόμους με μια end-to-end λύση που δίνει αξία στα δεδομένα τους.

Η πλατφόρμα Qlik είναι η μόνη στην αγορά που επιτρέπει σε όλους – με οποιοδήποτε επίπεδο δεξιοτήτων – να κάνουν πραγματικές ανακαλύψεις που οδηγούν σε στρατηγικής σημασίας insights.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights