Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Freebuds lite (unboxing video)
freebuds lite

Huawei Freebuds lite (unboxing video)

απο Kostas Gliatiotis

Η κατηγορία των Bluetooth στερεοφωνικών ακουστικών είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, ειδικά από τη στιγμή που πολλά Smartphone κυκλοφορούν δυστυχώς χωρίς 3.5mm υποδοχή για κανονικά ενσύρματα ακουστικά πλέον. Οι περισσότεροι κατασκευαστές θέλουν να προσφέρουν τις δικές τους προτάσεις σε αυτή την αγορά, προκειμένου να προσφέρουν θεωρητικά και πρακτικα την μέγιστη συμβατότητα με τις δικές τους συσκευές. Τα Freebuds Lite της Huawei αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα αυτής της λογικής, αφού η εταιρεία έχει προσπαθήσει να σχεδιάσει ένα ιδιαίτερα βολικό και αποδοτικό ζευγάρι ασύρματων ακουστικών.

Στο συγκεκριμένο βίντεο… ανοίγουμε τα freebuds Lite από τη συσκευασία τους, και τα δοκιμάζουμε αρχικά με το κορυφαίο P30 pro της εταιρείας, ένα Smartphone που ανήκει σε αυτά που δεν έχουν 3.5mm θύρα ακουστικών. Η εταιρεία τιμολογεί ιδιαίτερα λογικά τα ακουστικά με βάση αυτά που προσφέρουν, στα 99 ευρώ επίσημα, μια τιμή που είναι σημαντικά χαμηλότερη από τις προτάσεις των μεγαλύτερων ανταγωνιστών της.

Το βίντεο

Τα Freebuds lite έρχονται με όλα όσα θεωρούνται δεδομένα πλέον σε ένα ζευγάρι Bluetooth ακουστικών, όπως τα πλήκτρα χειρισμού που είναι μάλιστα ευαίσθητα στην αφή, αλλά και μια θήκη που περιέχει τη δική της μπαταρία ώστε να τα φορτίζει όταν δεν χρησιμοποιούνται. Σύμφωνα με την Huawei, τα ίδια τα Freebuds lite προσφέρουν έως και 3 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής με μια φόρτιση, ενώ ακόμα και αν αδειάσει η μπαταρία τους, σε 15 λεπτά μπορούν να φορτίσουν αρκετά για 90 λεπτά αναπαραγωγής. Η θήκη θεωρητικά έχει μια αρκετά μεγάλη μπαταρία ώστε να τα φορτίσει έως και 2 φορές, κάτι που σημαίνει ότι είναι σπάνιο φαινόμενο να χρειάζεται την… πρίζα ο ιδιοκτήτης τους.

Σε κάθε περίπτωση, θα ακολουθήσει αναλυτικότερη δοκιμή των ακουστικών όταν έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο μαζί τους, και μια καλύτερη εικόνα για το πόσο χρήσιμα είναι στην πράξη. Η πρώτη εντύπωση που αφήνουν όμως, είναι σίγουρα θετική.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights