Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Έχουμε στα χέρια μας το νέο Nokia 4.2 (Unboxing video)
nokia 4.2

Έχουμε στα χέρια μας το νέο Nokia 4.2 (Unboxing video)

απο Kostas Gliatiotis

Η παρουσία της Nokia στη μεσαία κατηγορία τιμής θεωρείται σίγουρα ιδιαίτερα επιτυχημένη, και μάλιστα η εταιρεία φροντίζει να ανανεώνει όσο συχνά χρειάζεται τις συσκευές που προσφέρει σε αυτή, προκειμένου να παραμένει ανταγωνιστική. Το καλύτερο και νεότερο παράδειγμα αυτής της πολιτικής είναι το ιδιαίτερα εντυπωσιακό Nokia 4.2 ένα Smartphone που πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στη χώρα μας σε αρκετά χαμηλή τιμή πώλησης.

Στο συγκεκριμένο βίντεο … βγάζουμε το Nokia 4.2 από το κουτί του για πρωτη φορά, και γνωρίζουμε τα βασικά του χαρακτηριστικά. Η μεγάλη οθόνη των 5,7 ιντσών έχει λογική ανάλυση HD+ αλλά και αναλογία πλευρών 19:9 κάτι που την κάνει ιδιαίτερα βολική σε καθημερινή χρήση. Το Smartphone έχει και δύο διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του, με τη βασική από αυτές να είναι στα 13ΜΡ και τη δεύτερη να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για φωτογραφίες με θολό φόντο και χαμηλότερη ανάλυση στα 2ΜΡ.

Το βιντεο

Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του Nokia 4.2 είναι ο σχετικά νέος Snapdragon 439, η νεότερη πρόταση της Qualcomm για τη χαμηλότερη κατηγορία τιμής, και συνδυάζεται με 3GB μνήμης RAM στην έκδοση με 32GB αποθηκευτικού χώρου. Οι επιδόσεις του συγκεκριμένου επεξεργαστή είναι μάλλον αποδεκτές για την κατηγορία τιμής που ανήκει το Smartphone, και σε κάθε περίπτωση, το Stock Android βοηθάει σημαντικά στην απροβλημάτιστη καθημερινή χρήση. Φυσικά το Nokia 4.2 τρέχει την νεότερη έκδοση του Android 9 Pie, με τις αλλαγές που αυτό έχει στον τρόπο χειρισμού αλλά και μερικές χρήσιμες επιπλέον δυνατότητες.

Όπως πάντα, θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες και το αναλυτικό Review μας για τη νέα συσκευή της Nokia, αφού έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο να το δοκιμάσουμε και να ανακαλύψουμε τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα αλλά και τυχόν μειονεκτήματα που έχει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights