Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Huawei ξανά μέλος του SD Association
huawei

Η Huawei ξανά μέλος του SD Association

απο Kostas Gliatiotis

Η διαμάχη της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών με τη Huawei συνεχίζει να είναι το ίδιο παράλογη όσο ήταν εξ αρχής εκ μέρους των Αμερικανών, φαίνεται όμως ότι τουλάχιστον κάποιοι οργανισμοί ξεκίνησαν να βλέπουν ότι δεν είναι λογικό το Ban που προσπαθεί να επιβληθεί στην εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν μια εβδομάδα μετά την αφαίρεση της από την λίστα με τις εταιρείες που συμμετέχουν στο SD Association, η Huawei επανήλθε και πάλι, και ελπίζουμε αυτή η τάση να συνεχιστεί και σε άλλες περιπτώσεις. Το SD Association είναι ο οργανισμός που σχεδιάζει και πιστοποιεί το πρότυπο των SD αλλά και MicroSD καρτών μνήμης, και αυτός που βελτιώνει τις επιδόσεις του σε κάθε νέα έκδοση.

Η προσωρινή “διαγραφή” της Huawei από τα μέλη του, δεν σήμαινε ότι η εταιρεία δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάρτες μνήμης microSD στις συσκευές της, αλλά δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στην εξέλιξη του προτύπου, αλλά θα έπρεπε να περιμένει κάποια άλλη εταιρεία να κατασκευάσει έναν controller που διαχείριζεται τις κάρτες μνήμης και να τον ενσωματώσει στις συσκευές της.

Από την πλευρά της η Huawei επιβεβαίωσε στο Android Authority ότι λύθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα, χωρίς όμως ο εκπρόσωπος της εταιρείας να θέλει να σχολιάσει κάτι περισσότερο και να δώσει λεπτομέρειες. Από την παρουσίαση του Mate 20 Pro, η εταιρεία είχε ήδη έτοιμη τη δική της εναλλακτική, με τη χρήση της nanoSD κάρτας μνήμης, που έχει το ίδιο μέγεθος με μια κάρτα SIM, κάτι που σημαίνει ότι ήταν προετοιμασμένη και για αυτό το ενδεχόμενο, προκειμένου να μην εξαρτάται από εξωτερικούς παράγοντες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights