Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η TCL θα κατασκευάσει εύκαμπτες AMOLED οθόνες

Η TCL θα κατασκευάσει εύκαμπτες AMOLED οθόνες

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή ακόμα στην Ευρώπη και τη χώρα μας, η TCL είναι ένας από τους μεγαλύτερους τεχνολογικούς όμιλους της Κίνας, και ο ιδιοκτήτης της γνωστής μας Alcatel. Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ξεκινήσει την κατασκευή εύκαμπτων AMOLED οθονών στα τέλη του 2019.

Η εταιρεία έχει μια θυγατρική που ονομάζεται Huaxing Optoelectronics, και αυτή θα κατασκευάζει τις εύκαμπτες οθόνες, με εξοπλισμό που αγόρασε από την Ιαπωνία αλλά και την Νότιο Κορέα. Σϋμφωνα με την TCL, το εργοστάσιο θα μπορεί να παράγει αρκετές οθόνες ώστε να προμηθεύει και άλλες εταιρείες, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες πληροφορίες για το ποιες είναι αυτές.

Η κατασκευή εύκαμπτων AMOLED οθονών έχει αποδειχθεί πιο δύσκολη από ότι περίμεναν αρχικά εταιρείες όπως η Samsung, που έχει κάνει και τη μεγαλύτερη επένδυση ώς τώρα στον σχεδιασμό τους. Σε κάθε περίπτωση, η δυνατότητα κατασκευή τους από την TCL, θα δώσει σε όσους κατασκευαστές θέλουν οθόνη αυτού του είδους, μια εναλλακτική εκτός από τη Samsung αλλά και την Κινεζική ΒΟΕ που επίσης φημολογείται ότι θα ξεκινήσει να κατασυεκάζει οθόνες αυτού του είδους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights