Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 8s Video… Unboxing
honor 8s

Honor 8s Video… Unboxing

απο Kostas Gliatiotis

Η Honor συνεχίζει να προσφέρει ιδιαίτερα οικονομικές προτάσεις, που παραμένουν ανταγωνιστικές η κάθε μια στην κατηγορία τιμής που ανήκει. Η νεότερη από αυτές είναι το Honor 8s, που αποτελεί ταυτόχρονα και το πιο οικονομικό Smartphone που θα έχει η εταιρεία διαθέσιμο στην αγορά για τους επόμενους μήνες.

Στα περίπου 140 ευρώ που θα κοστίζει το Honor 8s, έρχεται με 32GB αποθηκευτικού χώρου, και 2 GB μνήμης RAM, και με τη βασική του κάμερα στα 13ΜΡ με ένα σχετικά αποδοτικό διάφραγμα f/1.8 για τον φακό της. Οι επιδόσεις είναι προφανώς ένας τομέας όπου δεν είναι εύκολο να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο ένα Smartphone σε αυτά τα χρήματα, όμως το Honor 8S έρχεται με τον Helio A22 επεξεργαστή της Mediatek, που είναι τουλάχιστον ικανοποιητικός για τις απλές καθημερινές εργασίες που πρέπει να εκτελέσει ένα Smartphone.

Η εξωτερική κατασκευή του έχει γίνει από πλαστικό, όμως η εταιρεία έχει προσπαθήσει και εδώ να δώσει ένα διαφορετικό “τόνο”, προκειμένου να είναι λίγο πιο ενδιαφέρον από τις περισσότερες συσκευές του ανταγωνισμού του. Η οθόνη των 5.71 ιντσών είναι ίσως το μεγαλύτερο “πλεονέκτημα” του Honor 8s, αφού με ανάλυση 1520×720 pixels είναι υπερ αρκετή για καθημερινή χρήση, ενώ φαίνεται πως η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει και ένα ιδιαίτερα ποιοτικό LCD Panel.

Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και το αναλυτικό Review μας, όταν ολοκληρώσουμε τη δοκιμή του Honor 8s και έχουμε μια συνολική εικόνα για το τι ακριβώς μπορεί να κάνει, και ποια είναι τα τυχόν μειονεκτήματα του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights