Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Βελτιωμένη φόρτιση θα έχει το iOS 13
iphone xs

Βελτιωμένη φόρτιση θα έχει το iOS 13

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την παρουσίαση του νέου iOS 13 από την Apple, οι πληροφορίες για τις νέες δυνατότητες που αυτό θα έχει, συνεχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Μερικές από αυτές δεν είναι ιδιαίτερα “εντυπωσιακές” ώστε να αξίζουν συγκεκριμένης αναφοράς από την Apple, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και χρήσιμες στην πράξη.

Μια από αυτές αφορά τον τρόπο που θα φορτίζει η μπαταρία των συσκευών που θα αναβαθμιστούν σε iOS 13, μια λίστα που περιλαμβάνει όλα τα iPhones μέχρι και το 6s. Το λειτουργικό σύστημα θα μπορεί πλέον να “παρακολουθεί” πως χρησιμοποιεί τη συσκευή του κάποιος, και να περιορίζει τη φόρτιση στο 80% όταν ανιχνεύει ότι δεν χρειάζεται να τη φορτίσει πλήρως. Με αυτόν τον τρόπο η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυξάνεται θεωρητικά, αφού εκτός των άλλων, θα πραγματοποιεί λιγότερους πλήρεις κύκλους φόρτισης.

Θεωρητικά το iOS 13 θα μπορεί να καταλάβει πότε ο ιδιοκτήτης ενός iPhone θέλει να γεμίσει πλήρως τη μπαταρία του, ανάλογα με τις συνήθειες του και αν το φορτίζει κατά τη διάρκεια της ημέρας ή μόνο το βράδυ πριν πέσει για ύπνο. Μάλιστα η νέα δυνατότητα θα υποστηρίζεται και στην κανονική ενσύρματη φόρτιση, αλλά και στην ασύρματη φόρτιση που υποστηρίζουν τα νεότερα μοντέλα της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.