Αρχικη ΦΗΜΕΣ Η Samsung ετοιμάζει Xcover 4S
xcover 4s

Η Samsung ετοιμάζει Xcover 4S

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι η Samsung έχει αρκετό καιρό να παρουσιάσει κάποια “ανθεκτική” συσκευή, φαίνεται ότι αυτό θα γίνει σύντομα, αφού ένα νέο Smartphone με κωδικό μοντέλου SM-G398 έκανε την εμφάνιση του στην FCC για να πάρει πιστοποίηση λειτουργίας. Η ονομασία του τελικά φαίνεται ότι θα είναι Xcover 4S, κάτι που δείχνει ότι είναι απλά μια βελτιωμένη έκδοση του Xcover 4 που ήδη υπάρχει στην αγορά.

Το Xcover 4S φαίνεται ότι έχει πιστοποίηση ΙΡ68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, αλλά καλύπτει και τις απαιτήσεις του ακόμα πιο αυστηρού MIL-STD-810G προτύπου. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι ένας “συνδυασμός” από τεχνολογίες που ήδη χρησιμοποιεί η Samsung σε άλλες συσκευές της. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Exynos 7885 επεξεργαστής που κατασκευάζει η ίδια η εταιρεία, και συνδυάζεται με 3 GB μνήμης RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος φαίνεται οτι θα είναι σχετικά μικρός στα 32 GB, παρόλα αυτά θα υπάρχει κανονικά και υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD.

Για λόγους αντοχής αλλά και ευκολίας στην κατασκευή του, το Xcover 4S θα έχει LCD οθόνη, με σχετικά μικρό μέγεθος μάλιστα, στις 5 ίντσες, και ξεχωριστά μηχανικά πλήκτρα κάτω από αυτή. Η ανάλυση της είναι επίσης περιορισμένη στα 1280 x 720 pixels. Για την μια και μοναδική κάμερα στο πίσω μέρος, η Samsung έχει επιλέξει έναν αισθητήρα με ανάλυση 16ΜΡ με ένα αποδοτικό διάφραγμα με f/1.7.

Τέλος, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 2.800 mAh και φαίνεται ότι και το Xcover 4s θα χρησιμοποιεί πλέον USB type-C θύρα για την φόρτιση και την επικοινωνία με τον υπολογιστή. Οι πληροφορίες θέλουν το Smartphone να κοστίζει περίπου 250 ευρώ όταν ξεκινήσει να κυκλοφορεί, αλλά αυτό είναι κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί  με την επίσημη ανακοίνωση του από την εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights