Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Χωρίς 3D touch το iOS 13

Χωρίς 3D touch το iOS 13

απο Kostas Gliatiotis

Παρά τις πολλές βελτιώσεις που φαίνεται ότι θα περιλαμβάνει το νέο iOS 13 της Apple, φαίνεται ότι ταυτόχρονα αφαιρεί και ένα χαρακτηριστικό που πρακτικά ποτέ δεν έγινε ιδιαίτερα “διάσημο” παρότι ήταν αρκετά χρήσιμο. Το 3D touch, η δυνατότητα να αναγνωρίζει η οθόνη πόσο έντονα την πιέζει ο ιδιοκτήτης ενός iPhone, φαίνεται ότι έχει αφαιρεθεί από την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, οι beta εκδόσεις του iOS 13 φαίνεται ότι έχουν ένα νέο μενού ρυθμίσεων που αντικαθιστά το 3d touch με επιλογές για κανονική και παρατεταμένη πίεση της οθόνης. Με αυτόν τον τρόπο, το λειτουργικό φαίνεται ότι θα μπορεί να εκτελέσει μια διαφορετική λειτουργία με συνεχόμενη πίεση στην οθόνη, κάτι που δεν αποτελεί κάτι νέο ουσιαστικά, αφού η εταιρεία το χρησιμοποιεί ήδη στο iPhone XR από το οποίο απουσιάζει έτσι και αλλιώς το 3D touch.

Μένει να δούμε αν η Apple θα το καταργήσει πλήρως ακόμα και για τις παλαιότερες συσκευές που το υποστηρίζουν, ενώ η αφαίρεση αυτή είναι μια καλή ένδειξη ότι και τα επόμενα iphones δεν θα υποστηρίζουν καθόλου το 3d touch στην οθόνη τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights